Avblåser terrorkrigen

7 kommentarer

Mathias

31.12.2006 kl.16:00

Jeg leste bare overskriften på linken, men det er nok for meg. Mer enig kan man jo ikke bli med Michelsen. Dette gjerde er noe stort tull. Jeg arbeidet en periode ved Bontelabo, og noe mer sløsing med ressurser og meningsløst skal man lete lenge etter. Dette gjede hjelper overhode ikke, for hvis en terrorist ville senke et turistskip, kunne han jo bare ta med seg en en bakke-til-luft hånd rakettskyter og stille seg oppe på Bergenhus festning, og fyre av som en nyttårsrakett. Dette gjerde er bare til for å tilfredstille hele verdens største tufs og idiot, George Bush. Dessuten hindrer dette gjerde fri ferdsel langs sjøkanten. Nei, det må tas initiativ til å fjerne disse gjerdene, jeg skal personlig melde meg frivillig til å fjerne dem.

Grenseløs

31.12.2006 kl.16:04

Han sier bare det selvfølgelige og går ikke på langt nær langt nok. Han nevner feks ingenting om at «terrorkrigen» rent faktisk er satt i gang FOR å frata folk rettigheter og frihet. Tilbake til tegnebordet Lars-Henrik.

Trond

31.12.2006 kl.16:11

Grenseløs: Du vet like godt som alle andre at pressen proiriterer hva de vil ta med i en artikkel. Michelsenehar lenge vært meget klar på de flreste punktene her så jeg oppfordrer deg til å lese annet som han har skrevet.

Mathias

01.01.2007 kl.16:15

Ingen med vettet i behold, kan mene at dette gjerde hindrer terror. Hvis noen er bestemt på å gjennomføre en terroraksjon, klarer de på Bontelabo eller Hurtigrutekaien uten problemer. Desverre har ikke Gahr Støre "baller" nok til å stå imot amerikanerne, enda mindre hadde Petersen.

Trond

01.01.2007 kl.16:21

Fortell meg en utenriksminister etter krigen som noen gang har turd det.

Mathias

02.01.2007 kl.13:26

Nei det finnes vel ikke! Men vi kan jo leve i håpet om det i fremtiden. En utenriksminister fra SV hadde vel sikkert gjort det.

Trond

02.01.2007 kl.13:47

Man triodde at en milj;vernsminister fra SV skulle gj;re forskjellen ogs[, men det er lite jeg har sett til akkurat det.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

37, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Trond Wathne Tveiten

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits