hits

New Rule: The Republicans Are the Problem | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

Life Of Brian- 1979 Debate (4/4)


 

Life Of Brian- 1979 Debate (3/4)


 

Life Of Brian- 1979 Debate (2/4)


 

Life Of Brian- 1979 Debate (1/4)


 

Bob Woodward: Fear | Real Time with Bill Maher


 

Prinsipper på billigsalg

Hvor desperat er Erna Solberg?

På mange områder i livet må man inngå kompromisser. Dette gjelder selvfølgelig også i politikken. Evne til å inngå kompromisser er en kunst som ikke alle klarer, men de som klarer det går oftest helt til topps. Erna Solberg er dyktig på å få til kompromisser selv om politikken hun og hennes regjering fører, ikke er til gode for Norge i dag eller de kommende generasjoner.

Men det ser ut til at i de siste ukene har troen på egne evner gått henne til hodet. Hennes desperasjon etter å beholde regjeringsmakten har fått henne til å si at abortloven kan reforhandles. Nå forstår jeg at i statsbudsjett så må man gi etter på enkelte saker, men dette er ikke et vanlig kompromiss. Her snakker vi om en klar verdisak og rettighet som kvinnebevegelsen har kjempet igjennom etter mange års hardt arbeid. Når Erna er villig til å reforhandle dette bare fordi hun ønsker å beholde makten.  Hva blir det neste? Ekteskapsloven?

At KrF er et reaksjonært konservativt parti er noe de fleste av oss som ønsker endringer i samfunnet har forstått. Partiet har nærmest vært imot enhver reform for fremskritt enten det gjelder homofiles rettigheter, kvinner rettigheter eller likestilling av livssyn. Men vi har lært oss å samarbeide med partiet der det går ann.

Erna Solberg og hennes støttespillere burde lære av sist gang de lot KrF tukle med verdiene i dette samfunnet. Da Erna Solberg ville gi leger rett til å la være å gjøre jobben sin grunnet såkalt samvittighet så førte det til masse protester og rekordstore 8. mars tog. Det er aldri for sent å snu, men dette er 2. gangen dette skjer så en unnskyldning hadde vært på sin plass.

Trond Wathne Tveiten

MDG Politiker

 

Dave Chappelle jokes about Kanye and Trump


 

Monologue: This Week in Stupid | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

Steve Kornacki: The Red and the Blue | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

New Rule: Power Begets Power | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

5 Dark Dirty SECRETS of Catholic Church EXPOSED


 

Monologue: Enema of the People | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

Obama's Legacy, Police Brutality, LGBTQ #MeToo | Overtime with Bill Maher (HBO)


 

Sinclair TV Shows | Real Time with Bill Maher (HBO)


 

The West Wing: President Bartlet owns religous nut


 

TV-pastor avslørt: Samlet inn 1 milliard til Gud som ikke finnes


 

Har du fått med deg hva Monsen sier, Moltu?

 

Kennedys tidligere forsvarsminister sa en gang: ?Ikke svar på det spørsmålet du fikk, men det du håpet at du fikk.?

Nå vet jeg ikke hvor godt Tomas Moltu kjenner til politisk historie, men han følger utvilsom en tradisjon som mange verdikonservative gjør, nemlig å innta offerrollen når de møter motstand.

 

I BT den 19. mai hevder han at behandlingen av verdikonservative i dag er verre enn det homofile har opplevd i Norge. Om hvorvidt han forsøker å kopiere Donald Trump da han hevdet at han var den presidenten som hadde blitt dårligst behandlet historisk er uvisst, men det høres veldig likt ut.

Jeg må spørre deg, Moltu, har verdikonservative i Norge noensinne blitt fengslet for sin tro? Har det å være kristen vært en diagnose, eller har dere systematisk blitt trakassert, utsatt for overgrep og vold fordi dere hevder forfekter kristenkonservativt tankegods?

 

Dere har ikke blitt frosset ut, Moltu - dere har bare mistet oppslutning. Partiet De Kristne som nok trodde at de skulle revolusjonere dette landet, har knapt fått noen inn i fylke- eller kommunestyrer noen steder i landet. Ved stortingsvalget sist fikk KrF 6 prosent. Det ser ut til at ideer om å reversere ekteskapsloven, styre landet etter bibelen eller innføre en reaksjonær Israel-politikk ikke er saker med stor gjennomslagskraft i Norge.

Du hevder videre at Nina Karin Monsen har blitt mobbet og trakassert fordi hun er for det heterofile ekteskapet, noe som ikke medfører riktighet. La oss se på noen sitater fra denne påstått ?misforståtte? kvinnen:

«Regjeringens fortropper ved alle motdemonstrasjoner, LLHs aktivister, har en vulgær og aggressiv uttrykksform. De håner og sjikanerer kristne i alle aldre, bruker obskøne underlivsbevegelser, fingeruttrykk og gutturale skrik som kommer de rett fra Dovregubbens hall. Det virker som om de demonstrerer for pornoindustrien og prostitusjonens utbredelse. Demoner tiltrekker seg såkalte casuals». (Aftenposten 7.6.08)

 

Om prostituerte kvinner:

«Den prostituerte er en atypisk kvinne. Hun vil ikke arbeide og spare til det hun ønsker seg, hun vil ha det med én gang uten å arbeide». Aftenposten, 26.07.06

 

Om sæddonorer:

«Å avgi sæd kan være et narsissistisk kick. Mannen erobrer verden, ingen oppgaver, ingen plikter, ingen rettigheter, ingenting, men masse barn. En slik manns personlighet ligner femtekolonisten eller krigsvoldtektsmannen som gjør fiendens kvinner gravide. Normale menn vil kjenne skam om de har oppført seg som en avlsokse. Narsissister skammer seg aldri. Narsissisme kan være arvelig.» Klassekampen, 4.6.08

 

Jeg kunne ramset opp flere, med det er bare å ta et google-søk så finner man enda verre. Tar man turen til kommentarfeltet hos den kristne avisen Dagen finner man mye av det samme. Her er det konservative som hevder at landet blir avkristnet av sosialistiske krefter, at landet islamiseres og meget stygge utsagn om homofile og andre som ikke deler deres eget livssyn.

Verdikonservative har absolutt en plass i dagens samfunn, Moltu, og vi skal ikke akseptere lovbrudd (de bør anmeldes), men jeg tror du glemmer hva ytringsfrihet er for noe. Du må gjerne si hva du mener, men folk har faktisk rett til å si deg imot. I dette tilfellet er det mange som gjør det, av god grunn, og det er noe voksne med sterke meninger bør kunne takle uten å spille offer.

 

 

John Oliver - Donald Trump (and his penis) 


 

Vi er tilbake

Hei alle sammen. Denne bloggen har ligget nede en stund, men nå endrer tidene seg.  Etter hvert som facebook tok over så begynte jeg å blogge mindre og mindre. Men man kan ikke poste politikk på facebook hele tiden og verden trenger mer en noensinne en motstandsbevegelse mot all galskapen som foregår i verden. Religiøse tullinger er i ferd med å ødelegge denne verden fullstendig. Om de er kristen, jødeiske eller muslimer driter jeg opp i. Her skal alle få sitt pass påskrevet. I USA har en mentalt forstyrret narsissist overtatt styringen, noe som gjør at denne bloggen trengs mer en noensinne. Nå vil det postets hyppig her inne med nyheter, videoer og snart vil bloggen få sin egen podcast. Velbekomme

The Four Wars: Terror, whistleblowers, drugs, internet

Gore Vidal on Understanding America's Terrorist Crisis


 

ZEITGEIST: THE MOVIE | 2007


 

Bernie Sanders | The Young Turks Interview (FULL)


 

Why The War on Drugs Is a Huge Failure


 

Har vi blitt en politistat?De forrige innleggene mine om cannabis har skapt engasjement i en del soner, men det stopper meg ikke fra på poste enda et. Dette gjør jeg fordi denne saken er såpass alvorlig. Ovenfor kan dere ser et sitat fra gjeldende politivedtekter som dere kan lese mer om her. Uansett hva dere måtte finne på å mene om legalisering cannabis så bør alle være enig i at dette er meget drøyt. Skal politiet gå fra å bekjempe kriminalitet til å være meningspoliti?

Norsk politi eksisterer for å beskytte inbygerene, ikke hindre fri debatt. Det at vanelige og en rekke politikere i dette landet er livredde for å ta denne debatten i frykt for å bli stemplet og havne i politiets søkelys

Jeg oppfordrer dere derfor til å støtte dette oppropet fra NORMAL slik at vi sammen kan sette press på politikerne til å innføre en mer human narkotikapolitikk.

Det er også valg 14. september. Sjekk listene til partiene nøye og bruk din rett til å stemme inn politikere som står får en mer human narkotikapolitikk. Her har du oppskriften på hvordan du kan endre på partilistene.

Helt til slutt her er en trailer som til dokumentaren Cultural High. En dokumentar som tar for seg sannheten rundt krigen mot narkotika og hvorfor cannabis ikke er legalisert

 

 

 

Sjekk mine tidligere innlegg om saken

På tide med legalisering
Legaliser debatten
Kampen fortsetter
Klassifiser røykere som narkomane

Sjekk også disse innleggene
Bill Clinton apologizes to Mexico for war on drugs
Slik har menneskene ruset seg igjennom historien
Forbundslinjen har falt fallit
Mindre kriminalitet med lovlig marihuana
Smoking marijuana is 114 times safer than drinking alcohol ? study
Det barmhjertige narkotikaforbud
Norsk narkotikapolitiforening ? like utdatert som hasjforbudet?
Stadig flere godtar cannabis
Den gyldende middelvei
Politikere bruker også MDMA

Følg meg på facebook og twitter

 

Per Inge Torkilsen har rettDenne saken er litt gammel, men det var allikevel til stor fornøyelse at jeg kunne lese i landets aviser at Stavanger komikeren Per Inge Torkildsen atter en gang tør å si ifra om ting som det ikke er politisk korrekt å hevde. Som et lite stunt har han bestemt at pensjonister må betale mer en studenter for å komme inn på forestillingen hans. Ikke noe tull og tøys som honørrabatt her i gården. Mange ble selvfølgelig provosert, men kollektivselskapet ruter i Oslo og Akershus er inne på noe av det samme. 26 mars kunne man lese at de vurderte å avskaffe honørrrabatten. Dette er et forslag jeg støtter fullt ut. Selv det finnes groteske eksempler på eldre som går for lut og kaldt vann og som ikke eier nåla i veggen så er faktisk dagens pensjonister og de som er i ferd med å bli det ganske velstående. Hvorfor skal velstående mennesker med full god pensjon og oppsparte midler få rabatter bare grunnet alderen?

 Jeg har ikke noe imot at vanskeligstilte skal få rabatter på ting, men dette bør behovsprøves i likhet med at barnetrygd bør behovsprøves. Mange vil bruke argumentet om at de eldre skal belønnes fordi de har vært med å bygge landet, men hva med de som bygger landet nå? En eldre bøs slutte å syte. Ingen kommer for å ta verken spare pengene eller din gode pensjon, men har dere god råd så får dere betale som alle andre.

PK Facist?I avisen dagen har noen kommet med ordet pk fascist som en beskrivelse for folk de ikke liker og ikke klarer å argumentere imot. For de som ikke er med i denne lille interne sekten med muntre menn som er sinna bak tastaturet så betyr pk polisk korrekt. Jeg kan leve fint med å bli kalt dette i tillegg til andre utrykk som kultur marxist, antisemitt pluss alle de andre fargerike utrykkene disse guttene kan komme på. Men problemet med pk fascist er at ordene slår hverandre i hjel. Å være fascist er faktisk ikke spesielt politisk korrekt. Anders Breivik er fascist, vil noen kalle ham politisk korrekt? Hva som er pk varierer, men de dreier seg stort sett om meninger disse personene er uenig med. Å være fascist er å være for en kooperativ stat, men en sterk mann og ledelse på toppen. Hva har dette med å være for en liberal innvandring og flyktningspolitikk, miljøvern osv å gjøre? Å bruke definisjonen politisk ukorekt om seg selv er heller ikke nødvendigvis er positivt tegn. Tjen folket, nkp, fmi, demokratene og mengder av små sekter fra høyre til venstre er politisk ukorrekte uten at dette gjør det mer spiselige av den grunnen.  Gjerne fortsett gutter å bruk disse begrepene. Men det hadde ikke skadet å tatt frem en ordbok og en historiebok av og til får å vite litt om hva ordene dere lirer fra dere faktisk betyr.

Egne fengsler for nordmenn i Spania

Ta verdibegrepet tilbakeEtter å ha lest en del av pressen til det kristenkonservative Norge så er jeg overasket hvordan de får lov til å ta monopol på enkelte ord. Ordet jeg ført og fremst tenker på er ordet verdier. Smak litt på det ordet og spør deg selv hva det egentlig betyr. Blant enkelte i konservative miljøer er dette ordet alt annet enn verdier, men heller en dårlig unnskyldning for å dekke over sine egne fordommer og hat mot enkelte grupper.

 Med sin tendens til å gjøre seg til etterkommere av Eidsvollsmennene og Harald Hårfagre får vi i en leksjon i hvordan man kan forby og stoppe alt nytt på basis av en uriktig historietolkning. Bare gjem deg bak verdibegrepet og fedrelandskjærlighet så kommer du unna med det meste. 

 Men de stopper på langt nær der. De bruker i tillegg bruker begreper som, beskytte barna, så kaster jeg nærmest opp hele gårsdagens middag. Alt kan forbys så lenge de har en ide om at barna tar skade av det. Det at deres egne hat og fordommer herjer med hjernen til de stakkars små gjør ingenting så lenge de kan skrike gud, Jesus eller Israel i annenhver setning.

Skal Ayatollaene få fortelle oss hva verdier er for noe? La meg ta noen eksempler på hva som egentlig er verdier for disse menneskene og hvorfor jeg mener at de har tittet litt for langt ned i lasset.

 Det første som kommer på hjernen min er alltid Israel. Kan man putte ordet Israel i en eller annen sak, så vil enhver kristen konservativ nærmest få orgasme. Hva skiller egentlig mennesker som kaller seg Israelvenner fra mange av oss andre tenkende vesener? Jo nemlig det faktum at mange av oss er Israel som det landet egentlig er, nemlig et helt vanlig land. Ikke en konstruksjon av et hellig romvesen som har gitt dem blankofullmakt til å gjøre som de vil.

 Når Israel gjør noe de ikke skal gjøre så er ikke det fordi en Gud har gitt den tillatelse til det, men at de selv har gjort det. Å kommentere og kritisere er ikke antisemitisk, men tegn på fornuft. For oss som tenker i dette spørsmålet så er det ikke så viktig hvem som begår urett, men at uretten blir begått. Men for litt for mange kristn konservative er slik kritikk bare et utsalg av kommunisme, antisemittisme og at hele landets medier er innfiltrert av et eller annen djevels kraft. Ordet satan har ikke blitt nevnt ennå, men det skulle ikke forundre meg at det også snart kom frem i debatten.

 Motstanden mot homofili har blitt selve symbolet for hvordan man å gå seg vil i begreps jungel.  Nina Karin Monsen som her har vært spydspissen har vist hele Norge hvordan ordet verdier lett kan forveksles med ordende vulgær og fordomsfull. Letteste måten å skjule over sine fordommer her er ikke bare å bruke ordet verdier, men å fremstille motparten på en verst mulig måte. Homofile er bare perverse dyr og homofili er ikke noe du er født med, men kun en seksuell handling som har blitt innlært på grunn av en feil oppdragelse.

 Listen er  uendelig lang. Er det kanskje ikke på tide at vi tar verdibegrepet tilbake? Her er en liste over andre utalleser noen av disse såkalte verdiforkjemperene har kommet med gjennom årene.

 Jan Åge Tops Greatest Hits

Finn Jarle Sæles Greatest Hits


Les mer i arkivet » Februar 2019 » Desember 2018 » November 2018

Trond Wathne Tveiten

43, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Anti-konservativt forum

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker