La Bergen bli det Nye San-Fransico

Det er ikke lett å hate homofile lenger gitt. Ikke reagerer folk på tolkninger av bibelen eller at karismatiske prester dømmer deg til helvete. Når frekheten har kommet så lang som at de går ut av skapet og forlanger å få leve et normalt liv med de rettighetene og pliktene det innebærer, ja da er det på tide å t affære.
Nå har en del kristen blogger her på nettet fremstilt seg som den forfulgte minoritet og prøvd å hevde seg som vitenskapens apostler med å hevde at det finnes egentlig kur mot homofili. Jan Åge Torp har det jammen ikke lett med å vinne frem med sitt medisinske syn. Det er ikke lett å forstå at mange av oss ser faktisk ikke kjærlighet mellom to mennesker eller flere for den sak skyld for å være verken en sykdom eller synd.
Nå bor jeg i Bergen hvor disse karene til stadighet underholder oss derfor har jeg lyst å ta nå opp boksehanske å slå skikkelig tilbake. Det er på tide å vaske skikkelig opp i byen å gjøre den ren for levende ord og andre sirkusartister. Derfor oppfordrer jeg alle liberale glade mennesker til å flytter hit snarest. Men ikke bare dere ideologiske profeter må flytte hit, men alt det disse konservative herrer føler er syndig.
Kom hitt alle homofile og mal hus rosa. Kom hitt alle svingere, sadoer, onanister, nudister, eller folk med en eller annen sær form for livskall. Muntr opp denne byen litt så kanskje det ikke går så lang tid for man får se Envald og hele menigheten han i drag eller Adams klær.

3 kommentarer

03.jan.2006 kl.13:24

Ja bare kom, til Bergen og bli frelst og fri

Trond

03.jan.2006 kl.13:35

De er fri, nå håper jeg man kan frigjøre bergens befolkning og.

Martin

04.jan.2006 kl.18:00

Kristne hater ikke homofile, Trond. Like lite som de hater en med downs f.eks.Da har du misforstått tydeligvis.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits