latterlig krf politikker

Som alltid hør og bør stikker jeg alltid innom bloggen til Lille Nille. I dag tok opp en sak som gjorde at jeg var flu over å være Telemarkin.Vel nå er jeg vant med at øvre Telemark er rimlig konservativt, men jeg skammet meg over å være fra Grenland. 

 Bjørg Kongsgård er en krf politikker fra Porsgrunn som ikke bare syntes homomarsjen i Porsgrunn er en skam, men sammenligner homofili med pedofili.

Jeg har bare en ting å si om saken og det er at jeg vemmes over slike kunnskapsløse politikkere. Sammenligning overgrep mot barn med kjærlighet mellom to av samme kjønn er skammelig og pinnelig. Uttallesene høres som når  nazistene forsøkte å sammenligne Jøder med rotter.
Jeg håper alle innteligente velgere i Porsgrunn passer på at denne kvinnen forsvinner ut av bystyret ved neste valg. Slikt menneskesyn høres hjemme på historiens skraphaug. Hver gang jeg leser slikt skammer jeg meg over at mitt parti satt i regjering  med krf.

Én kommentar

Adolph

09.jul.2006 kl.07:42

Morsomt.Legg merke til at hun ikke fordømmer noen, MEN...Minner ikke så rent lite om gammel slarvkjerringtaktikk (ja ikke mine ord, så jeg skal ikke ha sagt det men...)Forøvrig er det vel en kjent sak at homofili etter hvert gåt over i pedofili, mrnrt å huske at en svensk pastor la frem noen bevis der. Samme kan det være, gi meg et kvinnfolk, så kan homsene marsjere hvor de vil.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits