Hvorfor sex ikke er syndTa en titt på denne kristenblogg.

4 kommentarer

Frode

05.jan.2007 kl.16:08

Problemet med logikken Trond er ikke nødvendigvis at sex er en synd. Men det du aldri vil forstå (Vist du av en eller annen grunn ikke blir frelst) er hvor viktig det er med syndfritt rulleblad for noen.Du må huske det av kristne ikke står bort i fra sex fordi de ser det som "noe ufyslig", men faktisk heller tvert imot. Man skal ikke pule rundt i mitt hode heller. Det er ikke bare syndig, det er også en smule uansvarlig og ikke minst dumt. Ja det finnes kondomer, ja det finnes andre prevensjons midler. Men det det handler om til sist er å dele noe av deg selv med 1 viktig person, og ikke 100.Sex er ikke syndig, menneske er!

Trond

05.jan.2007 kl.16:33

Saken er at du og en del andre kristne blander sex med kjærlighet. De ton tingende har nødvendigcis ikke noe emd hverandre og gjøre. Bibelen sier at du ikke sklal drive hor, Jg ser ikke ordet hor har noe som helst å gjøre emd å å sex med flere. Det er ikke nødvendigis dmt å ha sex med flere, langt der ifra. det kan gi deg en et bredere erfaringsgrunnlag og mye glede. Selvfølgelig er det viktig å beskytte seg defor må det opplyses mer om dette. Problemet jeg finner emd en del krsistne snakk om sex er når de bruker de alltid vonde eksempler. Selvfølgelig finens de, men hvorfor ikke ta med de gode eksemplene.Det at mennesker prøver og feiler ogsså innfor sex er en del avlivet. Siden du tar opp meg i sammband med frelse skal jeg si deg en del ting. Menneske skal leve litt på randen, det er det som gjør en til menneske. Kun ta kan man realisere sin indre gnist og gå opp et par hakk. Jeg sier som Tom Waits: good is out on buisniss. Frelsen må man skape selv.

Frode

05.jan.2007 kl.16:38

Jeg skal snart skrive et innlegg på kristenblogg som heter "Soul Fucking" (Vist Andreas får fingeren ut å legger ut noen av de jeg har skrevet før)Det anbefaler jeg på det varmeste allerede! Der får du mitt svar på mye av det du skriver!

Trond

05.jan.2007 kl.16:50

Gleder meg og mitt eventuelle motsvar må du lese her.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits