Vil Kvarme gi dyr en psykiater??

Svovelpredikanten Envald Flåten sa for en stund tilbake at Dyr vet bedre. Med dette mente han at  dr aldri ville holdt på slik homofile gjør. Rettere sagt elske en av sitte egent kjønn.
Godeste Kvarme ville sende homofile til psykratisk behandling siden han klart mente at slik form for kjærlighet en en psykratisk lidelse.
Vel denne gladsaken her burde jammen sette de begge på plass, for nå viser det seg at dyr også kan være homofile. Ja her er en sak om to homofile ender, men det viser seg også at det finnes homofile måker.
Så spørs da hva de fromme herrer sier om dette. Dyr er nok langt mer intligente enn Flåten og hans likesinnede. Så spørs det om Kvarme nå kommer til å kreve psykratisk behandling elelr avliving av dyr som han mener bryter med den normale orden.
Men di finner nok på en eller annen gledelig avsporin, jeg venter ihvertfall i spenning.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/04/06/463052.html

4 kommentarer

Tor Økland Barstad

08.apr.2006 kl.12:56

Hehe. Har hørt om homofile pingviner også. De ruger på steiner istedet for egg.

Trond

08.apr.2006 kl.13:32

hehe god grunn til at Kvarme aldri må få reise til Sydpolen

Vegard

08.apr.2006 kl.14:08

En gang Flåten ble konfrontert med at det var vanlig med homsedyr så sa han at vi burde hjelpe dei homofile dyra. Med det mente han at vi måtte be for dei homoseksuelle dyra så dei kunne få ett bedre liv som hetroseksuelle. HAHA

Trond

08.apr.2006 kl.14:48

Du store min, har han virkelig sagt det?? Ja det forundrer meg ikke, du skulle vel tilfeldigvis ikke ha en link til den artikkelen??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits