Homsehatere skifter fra FRP til Demokratene

De to tidligere FRPuerene Alexsander Leiknes og Rune Johannessen ble kjent i landet etter de kom med uatalleser om homofile, som kunne minnes  et hvis annet folkeslag som ble sammenlignet med rotter for over 60 år siden.
Utspillet ble til og med sterk kost for enkelte i FRP så de to karene forlot skuta før du fikk fyken.

Nå viser det seg at de to tullingende har funnet et hjem nemlig i det Høyre ekstreme partiet demokratene. Vi kan sikkert snart lese enda flere idiotiske, emn morsomme utspill fra disse karene fremover. i likhet med resten av personene i partiet.

I mellomtiden skal jeg her presentere noen av de godbitene de har kommet med.

1: Hvis et barn blir adoptert av et homofilt par , så blir det fra det blir født lært at homofili er normalt. Da vil det senere være mye lettere for barnet å hoppe til køys med en av det samme kjønn! er det dette vi vil.

2: Vi anser det som en nasjonal tragedie hvis homofilt partnerskap skal likestilles med et hetrofilt, og dette og dette må under enhver omstendighet ikkje skje i den norske statskirke.

3: Aids er mest utbred blandt homser på grunn av måtten hyrdestudne foregår på! Alel vet at Aids dreper. Er ikke da homofile med å bidra til død?

4: Hva vil skje om vi alle våkner opp en dag og alle er homser?? Jo innom en generasjon vil den menneskelige rase  være utryddet, grunnet manglende evne til å reprodusere oss selv !! Høres homofili så veldig normalt ut da

Rune Johannessen og Alexander Leiknes
Folkebladet 27/05-2006

Hadde man her byttet ut ordet homofil med jøde så ser man klare likheter til en anenen populær bevegelse på 30 tallet.
Vi fleste gremmes, men nok av kristen-konservative i dette landet med Jan Åge Torp og  Envald Flåten skriker vel halleluja.

34 år siden homofili ble lovelig og 13 år siden parnterskapsloven tredde i kraft, men uheldigvis ser det ut til at mye arbeid gjenstår.

7 kommentarer

Frank

07.jul.2006 kl.17:33

Ser ut som noen FrP-mennesker fortsatt har rare meninger om homofili.I Farsund Avis har Odd Djøseland skrevet at han ønske homo- og lesbefrie strender. http://www.nettavisen.no/innenriks/politikk/article679514.ece

Adolph

07.jul.2006 kl.20:53

Frank, ikke hopp på den. Det er enten ironisk, eller for stupid til å kunne kommenteres. Hvis ironisk, GLIMRENDE. Hvis stupid, jaja. Jeg velger å toløke det utspillet som ironi, og i så måte er det årsbeste. Faentastisk. Skulle ønske jeg hadde skrevet det selv.

Trond

07.jul.2006 kl.23:47

det verste er at jeg lurer på om den er sann elelr ikke. Høres kanskje sykt ut Adolph, men etter nart 14 år i politikken har jeg sett FRPere mene det mest utrolige. Du skulle bare ha vist hva de persoene har klart å utalle seg om gjennom årene.

Arild Holta

08.jul.2006 kl.19:27

Trond:"etter nart 14 år i politikken har jeg sett FRPere mene det mest utrolige"Du er for noe så skrullete som det såkalte barnevernet.Husker du tallene jeg sa dere gjerne måtte korrigere for å passe ditt eller andres syn!? Har du gjort det og oppdaget at synet ditt er skrullete til tross for at du endrer tallene over grensen til forfalskning.Du finner tallene i denne av mine blogger:http://arild.r-b-v.netNår det gjelder homser, så tilhører kroppen til homsen nettopp homsen. At andre skal bestemme over hvordan homsen bruker kroppen sin er ikke annet en utøvelse av eiendomsrett i praksis. Ingen politikere eier menneskene i et samfunn.På den andre siden så driver jo politikerne konstant med dette - de blander seg opp i hvordan mennesker lever. Altså de utøver falsk eiendomsrett over folket.Så lenge mennesker ikke gjør noe ondt mot andre eller tar kontroll over andre, så har ikke politikerne eller andre noe som helst med hva folk gjør.I barnevernsaker er det helt vanlig at det blir brukt moral, livssyn og ideologi mot de tiltalte foreldrene. Dette er galt etter samme liberale prinsipp som over.Man har ikke rettigheter i andre mennesker sine liv.

Arild Holta

08.jul.2006 kl.23:54

Sett fra en kommunist sitt synspunkt er vel alt fra Høyre til liberalister høyreekstreme...

Liberalist

25.jul.2006 kl.21:51

Denne posten var direkte tåpelig! Enkelte av punktene hadde jo noen gode poeng!

Trond

25.jul.2006 kl.22:06

Tåelig?? Jeg sier jo bare sannheten om to eks-frpere og tullet de kommer med.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits