Kvarme blir ny biskop-hjelp!!

Homohateren Kvarme blirnå utnevnt til ny Oslo biskop. Ikke bare er dette pinelig, men også høyt beklagelig. Det demonsterer bare det jeg har nevnt tidligere at stat og kirke nå må skilles. Så kan de konservative sitte å råde grunnen alene. Jeg syntes at det er mer viktig nå enn noen gang før. Den norske stat vil se latterlig ut hvis den skal bli forbundet med en kirke som tar steget bakover i tid.

3 kommentarer

Willy

17.mar.2005 kl.17:07

Kvarme er ikke homohater fordi du kaller ham det. Han står for det første lojalt på Kirkemøtets vedtak. For det andre er det prester i Kirken han ikke vil vigsle hvis de lever i homofilt samliv, det er en trossak grunnet på bibelens egne ord, og har ikke noe med hat å gjøre. Dette blir usaklig.Hva vil du i kirken å gjøre (som aktiv) om du ikke vil leve etter de kristnes leveregler? Du er jo fri til å holde deg borte? Det er jo ingen som tvinger de homofile til å bli prester for noe de ikke tror det spøtt på. Eller er det det?

Trond

17.mar.2005 kl.17:22

Hvorvidt bibelen forbyr homofili er også en tolkningsak. Tror kanskje du burde lese hans utalleser om homofili en gang til. Hva jeg vil gjøre med kriken?? Jo det skal jeg si deg. Jeg vill fjerne hele statskirken. å tro meg jeg holder meg borte. det er bare det at så lenge den er en del av staten bruker de mine skattepenger på den og det ønsker jeg ikke. Statskirken har gått ut på dato sammen med monarkiet.

ove bye

09.mai.2005 kl.09:43

leser du bibelen godt nok så vet du at det ikke er lov til å legge til eller trekke fra, ergo ingen fortolkning

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits