Paven maner til kamp mot sekularisering

Pave Benedikt XVI oppfordrer Spanias biskoper til å gjøre det de kan for å hindre at enda flere spanjoler vender seg bort fra den romerskkatolske tro.

Han er ikke den enste en samlet kristen konservativ presse sammen med KRf står for det her i landet også. Vi vil miste vår kristne kulturarv, Islam vil komme å ta over, samfunnet vil miste alt som er godt og ikke minst demokartiet. Gøy ikke sant, især når de prøver å leke liberale. Sellebekk tok den enda mer ut da han frewmstilte det som en fare at Islam ville overta for tenk hvordan de ville behandle de homofile. Fordi Magazinet og deres støttespillere er jo kjnt for en frihetskamp på det området.
Nei det hele ligger på et annet plan og det er at en gruppe begynner å bli mer og mer redd for at deres makt vil forsvinne. Det er ikke negativt, men meget bra.

2 kommentarer

Martin

11.jul.2006 kl.13:31

Jeg tror at KrF vil bli svært styrket i fremtiden. Den dagen FpU klarer å liberalisere FrP, vil mange velgere gå over til KrF. Dèt tror jeg. Men kanskje jeg tar feil. Blir spennende å finne ut av. Selbekk er riktignok imot homofili som flere kristne er (hat synden, ikke synderen), men jeg tror at han aldri ville gått med på at homofile mennesker hadde blitt drept, skadet eller fengslet for sin legning, imotsetning til det Islamister kunne gått med på. Dette er da en vesentlig forskjell, er det ikke?Du sier at det å være konservativ ikke nødvendigvis trenger å være en del av det å være kristen, men jeg tror at det å være kristen også betyr at man skal være konservativ. Man skal ta Kristendommen på alvor om en er kristen. Man burde heller aldri avfeie dens kultur og hva den har betydd for Norge og ikke minst Europa som http://christianculture1.blogspot.com/2006/06/kultur-og-kristendom.html skriver så godt om. Det er min mening. Du har lov til å ha din selvsagt ;)

Trond

11.jul.2006 kl.14:12

Nå vil aldri fpu klare å libralisere FRp åpå det evrdimessige området så jeg trro det blir søkt. Hvis det skulle skje ville man hatt Bolkesjøopprøret om igjen. Sellbekk støtter opp om grupperinger som driver hets og trakkasering av homofile, derfor blir det latterlig at han gjør seg til deres forsvarer. Hva skal han si: Jeg vil bare trakkasere dere, mens muslimene vil drepe dere??Jeg tar ikke for gitt at den har betydd mye fior europa. Men at det gir dem en evig rett til å definere og bestemme hva samfunnet skal styres er jeg imot.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits