Mot homser, alkohol og abort

Mot homser, alkehol og abort

Denne overskriften hadde magasinet for en stund tilbake når de presenterte et intervju Anita Apelthun Sæle. Stakkars dame egentlig, det jo som ikke kjent så lett for personer som henne å vinne frem for tiden. For det første er jo alle kristne som henne forfulgt, islam innvandrerer oss fra alle kanter, hele landet er fullt av antisemitter, homser eller mennesker med funksjonsfeil som hun også kaller. I tillegg  er jo hele media fylt av ondsinnete kommunister, sosialister og liberale som kun har kristenblod på tankene.
Da er det er det godt å ha en mann som forstår enn fullt ut og er like fylt med Guds nestekjærlighet som henne selv. Denne lille setningen fant jeg i han avis Norge i dag som omhandler den kjære pastoren Åke Green: Han var tiltalt for å ha lest Bibelens ord om homofili fra prekestolen.
Ja det står jo selvfølgelig i bibelen at homofile er en kreftsvulsts eller hva??
Men tilbake du fru Sæle som nå må ta kampene sine utenfor stortinge, siden hun ble vraket fra stortingslisten krf i Hordaland før valget. Det viser jo at det faktisk er noen folk i krf med sosial intelligens, noe som ikke er skader samfunnet.
Uansett var Fru Sæle en politikker over alle andre, selv om noen småting gikk litt til helvete for å si det mildt.  Det er ikke så veldig smart å reklamere for Naturs Own, i særlig ikke med stortinget sitt brevpapir.
Kunne ha fortsatt og fortsatt, men jeg har nødig lyst til å miste matlysten.5 kommentarer

Steens

11.des.2005 kl.23:55

Det lukter ikke mye kristenmannsblod på denne bloggen, men aner jeg en eim av personangrep på konservative kristne?

Trond

12.des.2005 kl.00:16

Personangrep?+ jeg kommer bare med trivielle fakta f5a personer som jeg er meget uenig i.

Lasse G. Dahl

13.des.2005 kl.00:09

"Steens": Hvis du med "personangrep" mener "informasjon" og med "konservative kristne" mener "reaksjonære, fundamentalistiske mørkemenn", er jeg tilbøyelig til å være enig med deg ...

Martin

22.des.2005 kl.16:01

Misliker homser? Tviler sterkt på at hun har sagt at hun gjør dèt.Jeg antar at ALLE prinsipielt er imot abort.Jeg selv mener det er drap- dèt vet jeg imidlertid mange er uenige i.Og når det gjelder alkohol; Det har gått alt for langt med negativ utvikling på alkoholfronten i Norge. Ungdom drikker idag dobbelt så mye som bare for noen år siden, og i stadig yngre alder.

Trond

22.des.2005 kl.17:18

Vel hun har ikke akkurat saksøkt avisen eller korigert noe av det som har kommet frem. Uansett er jeg glad at kjerringa er ute av tinget, kanskje for evig.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits