Når Jesus bli heroin

For mange år tilbake fikk jeg være med på en forsamling der folk der folk talte i tunger. De bablet i vei, mens enekelte lå på gulvet og så ut som de hadde fått et epteleptisk anfall. Får en person på 14 år kan du tenke deg selv at dette gjorde et meget sterkt inntrykk.
Mange år senenere når jeg var i begynnelsen av 20 årene fkk jeg erfaringen med å bli kjntt med rusens ulike virkninger. Enekelte personene rundt meg som tok diverse rusmidler oppførte seg ikke stort anderledes enn de samme personene en del år tidligere.  I tillegg hadde de den fellesoppfttning at dette var noe de måtte ha mer av, ja de var hekta som man sier på gatespråket.
Så hva er forskjellen?? Fornuften er jo død begge steder

Pastor Trond

3 kommentarer

Sexy Sadie

30.mar.2007 kl.22:43

Det må da bli være steinbra å bli rusa på Jesu da.

Vegard

31.mar.2007 kl.01:30

Jeg tror jeg tar meg en tur til min nærmeste jesus-dealer på lørdag i stedet for å drikke meg kanakas. Jesus er jo gratis, og jeg har hørt at langeren tilbyr gratis middag til førstegangsbrukere. Bra saker.

Trond

31.mar.2007 kl.02:50

SexySadie: Ikke så bra som en mulitiorgamnse. Faen jeg er jo ikke kvinne.

Vegard. Sier bare som Corneliuis Vresvik: Det koster mer enn det smaker det der.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits