Homopar skal få fart på Stavanger

Homofilt kjendispar skal nå få fart på folkevekst og næringsliv i Stavanger-regionen. Hensikten er å avlyte myten om regionen som bedehusland.

Dette syntes jeg er meget positivt, men andre der imot får det til å lyse rødt. Stavanger-biskop Ernst O. Baasland mener at Stavanger har ingenting å skamme seg over om sitt ry som bedehusby.
Jeg har selv vokst opp i en by der menighteslivet var stort og det nærmest var en menighet på vært eneste gatehjøre. Bidro dette positivt til livet der?? Ble byen en romselig by der man kunne leve slik man var?? Nei på langt nær og jeg mener at den såkalte bedehusbevegselsen har mye å take for dette. Det kan godt hende at denne bevegelsen har gjort mye for  sine medlemmer, men de har også bidratt til et konservativt menneskefiendtlig middelder syn og hykklersk moralisme som ikke hører hjemme i 2007.

Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits