Hva er poenget

Mengder av kristne grupper i alle slags farger etablerer seg på nettet for tiden. Etter youtube fenomenetet har tatt helt fullstendig av har nå tjenesten Godtube blitt lansert. Tjenesten er nærmest helt lik, men den inneholder kun kristne videoer. Med selvtilitt hevder de at dette er ateister sin store skrekk. Sisnevnte kommentar forstår jeg meget lite av. Trro man at alle om tror på andre religioner eller er ateister er redd for ytringsfrihet??
Det eneste jeg lurer på med tjenesten er hvem prøver dere å nå?? Når jeg snart skal begynne å lage liberale videoer ser jeg det fullstendig undøvendig å legge disse inn på en egen tjeneste. Hvorfor skal jeg kun henvende meg til de som allerede tror?? Målet må jo være å få nye tilhengere og ikke bare få klapp på ryggen av gamle. Derfor ville det logiske være for meg å bruke youtube eller en annen felles tjeneste.
Nå må godtube gjerne gjøre som de vil, men jeg tror de gjør seg selv en bjørnetjeneste med dette.

Pastor Trond

2 kommentarer

Knut Stian Olsen

18.apr.2007 kl.15:32

Gleder emg til dine videoer Pastor Trond :O)

Pastor Trond

18.apr.2007 kl.15:54

Hehe ja jeg skal ikke spare på noe som helst. Gleder meg til å se deg tilbake Pastor Knut Stian

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits