Sp har ikke bestemt seg om ekteskapslov

Senterparti-statsråd Liv Signe Navarsete, som også er første nestleder i partiet, tilbakeviser at Sp har akseptert en kjønnsnøytral ekteskapslov.

Vi får nå be og håpe at statsråden ser lyset og stemmer for menneskeverd, frihet og rettferdighet. I kampen om likestilling hiver konservative latterlige argumenter som at barn og samfunn blir skadelidene,. Selvfølgelig de eneste bevisene de har er deres egen frie fantasi, men gjentar en enn løgn mange nok ganger så blir den akkseptert som en sannhet.
Derfor oppfordrer jeg dere til å skirve under på oppropet om ja til kjønnsnøytrale ekteskap. Send den videre til alle venner og kollegaer også og be dem å skrive under. Man kan også gjøre med å sende en sms: Send meldingen 'opprop frihet ditt navn' til 2400. Det koster 1,50 per melding.
Kampn kan nå vinnes, men ta må alle gode krefter stå opp på barikadene.
Amen

Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits