Vi tenker på dere

Vi har stadig vekk kjempet for fred frihet, menenskeverd på denne bloggen. Derfor fant jeg ut at jeg måtte gjøre noen endringer som står i stil ytil denne bloggen.
Som dere vet har denne bloggen pluss Tronds Orakel latt sin stemme høre i debatten om å gi homofile ( menneskeverd og fulle menneskerettigheter ) retten til å gifte seg.

Gode videoer som denne til en rekke gode sakelige innlegg har blitt postet for å fortelle sannheten.
.Etter å ha sett en av motstanderene atter en gang lyve på tabloid pluss å ha obersvert at kristenblogg er ute å skyter fra hofta ser det ut til at jeg også må gjøre noe.

Får å gjøre det enkelt å greit for dere å finne frem til sakelig og god informasjon har jeg skaffet dennesiden et nytt domene. jada ta det med ro www.verdikalanen.com klan fortsatt brukes. Jeg har også tatt domene www.ekteskapet.net
dette har jeg gjort for at det skal lettere for folk flest å finne frem og vite hvor sannheten ligger.
Amen alle mine brødere og gled dere for snart er loven om ekteskap endelig komplett. Da skal den ikke lenger en gruppe av samfunnet bli dirksiminert og frarøvet sine naturlige rettigheter.
Halleluja og amen alle sammen.

Vennlig Hilsen Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits