Sjikaneres av kristne homohatere

Arbeiderpartiets stortingsrepresentanter Marianne Aasen Agdestein og Eva Kristin Hansen ringes opp av kristne som hetser deres kamp for homofiles rett til å gifte seg.

Blekka Dagen forsøker selvfølgelig å bagitalisere dette vekk. For i det kristen konservative miljøet er det jo ikke de selv som utgjør et problem, det er muslimene. Morsomt hvordan dette argumnenetet stadig vekk blir brukt. Nei vi skal jo ikke si noe på Jan Åge Torp, for se på Iran. I tillegg spurte magazinet når det gjaldt programet de 7 dødsynder om man ikke skulle lage et lignende program om Islam.
Det er alltid moro å se grinete mennesker som dette med dårlige undskyldninger, men problemet ewr jo at disse folkene faktisk mener dette.
Nå blir oss tilhengere av ny ektekapslov trakasert, men dete r ikke så farlig. Snakker man på vegne av gud så heter det kjærlig og ikke hat.

Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits