Iran er så mye verre, men hva hjelper det?

Målmannen er gretten gitt. Å se på Iran der de fæle muslimene behandler homofile som en pariakaste som de vil drepe. Ja det er fælt herr Målmann, men er du rette personen tiil å ta dette opp. Du og dine meningsfeller har da ikke akkurat kommet med så vanvittig mange posetive utallser om homofile selv?? Det at Iran dreper homofile gjør ikke kristen konservative trakkasering av homofile i Norge noe som helst bedre.
Pent forsøk på å ro dere unna, men dere er avslørt

Pastor Trond

12 kommentarer

Målmannen

12.nov.2007 kl.14:39

Er ikkje poenget vårt klårt nok då, vyrde Trond? VG lagar fyrstesideuppslag um at kristenkonservative Kleppa hev ein homofil son, medan NTB-meldingi um at Islamsk Råd ikkje vil taka fråstand frå homsedråp snaudt vert nemnt med ein notis? Me på Målmannen-forumet hev våre verdiar som me ynskjer å strida for med fredelege og demokratiske midlar, me hev ingen planar um å prakka vår måte å liva på på andre, langt mindre drepa nokon for det.

Trond

12.nov.2007 kl.15:37

jo jeg tviler ikke på at du bruker demokratiske virkemidler, selv om jeg syntes ordbruken din ofte kan være lite sakelig. Slik som de utrykkene du har brukt mot meg.

Men kjære Målmann selv om kriten konservative ikke dreper så gjæør de faktisk nok skade. Homofili har blitt fremstilt som dyresex, pedofili og det som verre er. Slikl form for trakkasering og mobbing kan også gjøre meget stor skade, noe det også gjør. Da hjelper det lite å å henvise til Ilsamsk råd og atd e står for noe verre.

Målmannen

12.nov.2007 kl.22:35

Dei prohomofile i PK-media nyttar mykje tid til å argumentera for at me homofilikritikarane - berre ved å halda fast på våre eigne verdiar - indirekte skadar dei homofile, driv dei til sjølvmord osb. Eg er ikkje samd i denne kritikken, men lat no det liggja For poenget mitt er nett at dei som meiner me indirekte skadar dei homofile reagerar tydelegvis ikkje i det heile teke når Islamsk Råd ikkje vil distansera seg frå folk som _direkte_ vil taka livet av homofile. Den kristne avisa Magazinet slo saki stort upp, men altso ikkje VG som kunde fylla framsida med ei ikkje-sak um at sonen til Magnhild Meltveit Kleppa er homofil. Er du ikkje samd i at dette er dubbelmoral. Me må då ha lov til å vera so usamde me vil um kva som er rette måten å liva på, men samstundes ha nulltoleranse mot dei som drep og trugar med vald.

Trond

12.nov.2007 kl.23:55

Å herregud ikke si at du har hengt deg opp i ordet PK du også. PK er kun et ord som brukes når små menn ikke lenger klarer å komme emd fornuftig og sakelig argumentasjon. Mne for all del dritt deg gjerne ut.

Nå jaldt VG saken noe helt annet. Det var snakk om den nye ekteskapsloven her i landet. Jeg håper at vg også kan ta for seg situasjonen i Iran, men i likhet med resten av avis nroge er ikke utenriksstoff særlig prioritert.

Hvis det er verdier nårm amn trakkaserer og mobber homofiel så har ordet fått en ny menig siden jeg gikk på skolen. Men dete r vel slik en del konservatibvve gjør det, Gir oird ny menig når det ikke passer inn i deres virkelighetsoppfattning. Eller rettere sagt mangelen på den.

Maalmannen

13.nov.2007 kl.08:23

Eg veit ikkje kva du legg i nemningi PK, sidan du tydelegvis uppliver det so provoserande. PK vil for meg segja at eg hev høyrd argumentasjonen før, og er leid av å føra dei same diskusjonane kvar einaste gong. Me er komne lengre enn dette, Trond, kort og godt. Sirkelargumentasjonen din um at me anten er skaphomsar sjølve, som vågar å vera kritiske til homofile, eller skulde kjenna oss krenkte for kvart minste skeive ord, hev me uttrykt vår kritikk mot tidlegare, og her ventar me framleis på svar attende. Men kanskje premissane me diskuterar på er so anti-PK at du ramlar av lasset?

http://maalmannen.blogspot.com/2007/10/hank-von-helvete-segjer-nei-til.html

Det er vel ingi utanrikssak at Islamsk Råd i Noreg tykkjer det er greidt å drepa homofile. Det er ei norsk sak, som handlar um muslimar sine haldningar til homofile. Lat oss berre vona at dei ikkje gjeng frå haldning til handling.

Lars-Toralf Storstrand

13.nov.2007 kl.13:05

Veit du verkeleg svo lite um islam, Trond? Ikkì løge du dá er vìnstreradikalar... du burde lesa Unni Wikan sin eminente kronikk um islam og homofili:

http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article1591540.ece

Men på den andre sida, er det vel lite truleg at du som vìnstreradikalar vil gèra det...

Trond

13.nov.2007 kl.15:50

Først bør du lære deg hva idelogi betyr for noe så skal vi ta en debatt om det. Er det slik med deg at det å kalle folk for venstreradikalere, sosialist osv er den store argumentvineren?? Jeg trodde du hade vært journalist jeg og kanskje forstå forkjellenne på slike ting.

Selvfølgelig jeg leser uNNi Wikan i likhet med at jeg leser carl i Hagen, Høybråten osv osv når de har noe å komme emd i debatten. jeg leser faktisk hva de sier og ikke fanataserer meg frem til svar slik som deg.

Jeg kan se at du også ror deg unna saken her, nemlig det faktumet at deg og dine

legegr lokk over trakkaseringen av hgomofile i norge med å hele tdien refere til IRan. Sett filmen wag the dog noen gang??

Trond

13.nov.2007 kl.17:09

Maalmannen: Nå er PK kun et ord funnet opp av personer som manglker argumentasjon for sine meninger og forstår at e har atp. Er man for homofile sine rettigheter, vips såe r man PK, for Palestinerenes rettigheter, Vips så er man PK, kritiser relgiøst konservative, vips så er man pk osv osv osv osv. Det er rimlig patetisk det hele. Det hele minner meg litt om den amerikanske debatten det ordet Fransk eller landsviker brukes om alle som stiller spørsmål ved Bush administrasjonen sitt svik.

Konrad

13.nov.2007 kl.19:43

Uff nå er du veldig fransk, Trond, ja bent frem PK :)

Nei seriøst, du har selvfølgelig helt rett, "PK" brukes som en trylleformel av folk med lite saklig ammunisjon. Egentlig ganske fornøyelig hvordan dette tøyset dukker opp overalt.

Målmannen

13.nov.2007 kl.22:02

Eg likar best å diskutera på heimebana, so svaret til deg finn du her:

http://maalmannen.blogspot.com/2007/11/trond-og-andre-pk-bloggarar-end-ein.html

Målmannen

13.nov.2007 kl.22:02

PS. Det hjelper ikkje at du fær studnad frå andre PK-tullingar. Argumenti må vegast og ikkje teljast :)

Trond

13.nov.2007 kl.22:24

Er å bruke ordet pk om alle som ikke er enige emd deg argumenter?? Du store min du fortsetter å gjøre deg til latter.

Jeg liekr faktisk helst å diskutere dette på hjemmebane her for da vet jeg ihvertfall at det ikke forekommer noe sensur. Du kan forsette å diskutere det her med den trygghet at du heller ikek vil bli sensurert.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits