Målmannen den lille skøyeren

I forigge innlegg i denne bloggen kan dere få med dere en meget morsom debatt. Det at jeg stilte et sprøsmål til Målmannen som han ikke klarer å svare på ender at han går fullstendig av skaftet. Jeg er både PK og det som verre er. I sist site innlegg skriver han: For i realiteten syner Trond og andre PK-bloggarar korleis homofile vert bruka i eit kynisk spel - homofili hev berre interessa so lenge det kann nyttast av dei vinstreradikale til å bryta ned tradisjonelle, kristne normer.

La meg påpeke 3 ting

1:Nå må jeg atter en gang skuffe Målmannen med å påpeke fakta. Jeg er ikke venstre radikal, men tilhører partiet Venstre. Nå kan må heller ikke dele homosaken inn i en høyre venstre-akse. Hvis da ikke målmamennen er av den oppfattningen at personer i Høyre som er tilhengere av felles ekteskapslov og for homofile sine rettigheter egentlig er sosialister i fåreklær.

2: Jeg driter opp i dine trasisjonele konservative normer herr Målmann. Hvorfor skal mennesker kjærlihets liv og rett til å velge styres etter dine konservative religiøse nomer?? Jeg er for homofile sine rettigheter fordi jeg mener det er riktig og at jeg er tilhenger av menneskeverdet. Å beskylde menensker for å bruke andre mennesker for de de kjemper for saker du selv ikke tror på er bare så latterlig at jeg lurer på hvordan du noen gang fikk jobb som journalist. Opps jeg glemte du har jo jobbet i Dagen der hvem som helst tulling som kan skrive og dikte opp fakta får jobb bare de underkaster seg en kristen konservativ moral.

3: Les hva jeg skriver for du går amok herr Målmann. Det jeg har sagt er at din troverdighet når det kommer til homofile sine rettigheter er meget lav. Selvfølgelig er jeg opptatt av homofiles rettigheter i Iran, i likhet med at jeg er opptatt av kristne som blir forfult i Kina osv osv. Men å bruke et Iran fokus for å overskygge debatten om homofiles rettigheter her i Norge er hyklersk og latterlig. Hvorfor ikke reagere på Jan Åge Torp, Envald Flåten og de andre tullingende som kommer med obskøne utalleser i tide og utide?? Å neida her vil man heller snakke om muslimer og atter muslimer.

Til slutt slutt å drite deg med å bruke ord som PK. Dette sier jeg for din egen skyld. For selv om vi ikke er enige så syntes jeg det er trist når en voksen mann gjør seg til latter.

Vennlig Hilsen Pastor Trond

3 kommentarer

Konrad

14.nov.2007 kl.15:59

Du er en forferdelig PK-er, Trond. :)

Målmannen derimot, har en smule konspiratorisk tankegang.

Trond

14.nov.2007 kl.16:49

Vel selv kaller han det vel kristen nestekjærlighet eller tradisjonelle verdier hehe.

Konrad

14.nov.2007 kl.20:07

Selv er jeg et altruistisk-psykopatisk PK-fjols.

Hedersbetegnelse synes nå jeg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits