Ønskelisten for 2008

AKF ble et sideprosjekt i begynnelsen av mnin bloggkarriere som jeg hadde tenkt skulle være kortvarig. Jeg vurderte faktisk å nedleggebloggen det en gang, men jeg fikk kalde føtter. Når kristenblogg, Arild Holta, målmannen og diverse andre dukket opp fant jeg ut det absolutt vare liv lage.
Vi er i dag tre skribeter, men det er ingen hemmelighet at det er undertegnede som har stått for store deler av produksjonen.
De to andre forfatterene er:
Mannen bak bloggen min min mening Knut Stian olsen
og Frode Ingebretsen som har stått bak diverse bloggprosjekter.
Nå ønsker jeg enda flere skribenter i dette prosjektet som faktisk har utviklet seg til å bli en kamp. Så føler du AT DU HAR NOE Å BIDRA MED SÅ GI BEKSJED.
Jeg har en liten ønskeliste av skribenter jeg håper på vil delta i året som kommer.

Konrad mannen bak Konrads Tankemie: Meget bra blogger som i likhet med undertegnede skyter fra hoftene.

Kjellemann mannen bak størst av alt er kjærligheten: En bloggs om faktisk viser var ekte kristen nestekjærlighet er i mottsettning til kristenblogg

Victoria: Et menneske med stor M som innsperer meg meget.

Ars Ethica: Personen har jeg diskutert med her inne tideligere og han har gitt meg kritikk. Vel dete r glemt og jeg liker godt hva han skriver. Håper ahn vil bidra her også.

Kunne disse og enda flere bidratt her så hadde vi kunne laget et skikkelig sverd mot all fundementalistiske mølet som florerer i bloggverden for tiden.

Vennlig Hilsen Pastor Trond

5 kommentarer

Nicolas

22.des.2007 kl.17:53

Veldig hyggelig å bli nevnt, det tar jeg som en stor kompliment. Litt av grunnen til at jeg er skeptisk, er vel hele fokuset på at dette er en "kamp" eller "krig" mot kristenblogg og Hr. Holta. Til tider synes jeg kanskje at det blir mer hetsing og sarkasme enn saklig argumentasjon. Sarkasme er et morsomt og viktig "våpen" og jeg tror det er kjempeviktig at noen "angriper" også fra den fronten, men selv føler jeg at jeg får mer igjen for å "angripe" i litt mer ordnede former. Skulle jeg binde meg til et prosjekt som Antikonservativt Forum, ville jeg ikke lenger fremstå som uavhengig, og akkurat nå vurderer jeg det som for verdifullt for meg.Jeg tror kanskje den beste måten å gjøre noe slikt på vil være å starte en slags bloggportal (litt a la sonitus) som sniffer opp gode, skeptiske innlegg? Når det er sagt, så er jeg usikker på om enda en slik portal har livets rett, og det vil vel uansett kreve mye arbeid i form av drifting. Det enkleste er da kanskje å oppfordre skeptiske bloggere til å legge ut bloggpostene sine flere steder, som f.eks. iNorden.no, for å nå ut til et bredere publikum. Eller hur?PS: Hvis jeg får komme med et råd til AKF: Jeg vet ikke om det er dysleksi som er årsaken - og beklager om jeg fremstår som arrogant når jeg påpeker dette - men et uunngåelig resultat av mange skrive- og kommafeil (samt overdreven bruk av BLOKKBOKSTAVER, utropstegn! og annen dårlig layout) er at man vil oppfattes som useriøs av enkelte. Så urettferdig er faktisk verden. Så får man selv gjøre en avveining: er jeg villig til å kjøpe meg respekt ved å bruke mer tid på å luke ut de verste skrivefeilene? Kanskje lese gjennom en gang til før man publiserer setninger som "Vel dete r glemt og jeg liker godt hva han skriver. Håper ahn vil bidra her også.". Lykke til :)

Victoria

22.des.2007 kl.20:38

Tusen takk for gode ord, Trond :-) Vi snakkes om dette siden. God jul til deg.

Trond

22.des.2007 kl.20:41

Vel nå er ikke dette forumet en redaksjon der man er bundet til hender og føtter. Skribenter har her inne skrevet ting som jeg faktisk er uenig i, men har tilatt åå bli trykket. Det vil selvfølgelig gjelde deg og andre jeg slipper til også. Når du nevner det så har du faktisk rett, jeg har dysleksi. Jeg sliter også med en skade jeg pådro meg for en del år siden som gjør at jeg måtte trene meg opp i en del ting som jeg kunne bra tideligere. Dette er utrolig slitsomt og noe jeg jobber inntrenst med 24 timer i døgnet. Noe er selvfølglig slurv som sitnevnte innlegg.

kjellemann

22.des.2007 kl.21:49

Bare fortsett å skrive du Trond. Vi skjønner hva du mener for det om det er noe skrivefeil hist og pist. Det viktigste er meningene og tankene dine som du deler med andre.Jeg føler meg beæret av å bli nevnt i denne rekken av andre gode "skrivere" - jeg har blitt spurt av andre også og jeg har foreløpig takket nei - men at dere kan selvfølgelig bruke det jeg har skrevet på bloggen min når som helst så lenge det er gitt referanse.

BeateTorsvik

04.jan.2008 kl.19:29

Har bare en ting å si..Perfekt!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits