Stem nei til kristen formålsparagraf


I likhet med Iran vil n del religiøse i Norge ikke akseptere det faktum at vi har religionsfrihet. De vil fortsatt ha særlige fordeler iforhold til alle andre. De bringer frem latterlige argumenter som vern av kultur og lignende, men vi vet hva det egentlig dreier seg om.
Skriv under på dette oppropet og send det videre til flest mulig.
Stem for frihet, stem for nei til kristen formålsparagraf

Skriv under her

Signer via sms:
Send meldingen 'opprop solidaritet ditt navn' til 1937. Det koster 1,50 per melding.

Pastor Trond

4 kommentarer

Bjarne

14.feb.2007 kl.23:03

Fryktelig patetisk!Å sammenligne den kristne formålsparagrafen med styret i Iran, ja det er ikke verdt å bruke tid på å motsi en slik sammenligning....

Trond

15.feb.2007 kl.01:34

Overhodet ikke. Religiøs kontroll og tavng ser det ut til at dere konservatve kristne har til felels med ytterligheter i Islam.

PK

15.mar.2007 kl.15:46

Dette er en latterlig og høyst usaklig diskusjon. Det er greit, vær motstandere av formålsparagrafen, men la oss holde det på et saklig nivå.

Og igjen, en sammenlikning med Iran, et land som er styrt av svært radikale religiøse ledere er helt galt til det flerkulturelle og tolerante Norge

Sjekk fakta før dere uttaler dere!

Trond

16.mar.2007 kl.00:11

Pøh slik latterlig kritikk detter som støv ned på jorden.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits