Kan en mene at homofili er unaturlig?

Dette spørsmålet stiller Kristenbloggseg i et innlegg.

Selvfølgelig kan man det, men det er jo ikke med det sagt at andre ikke skal få argumentere mot det.
Bjørn arne som står bak innlegget skriver: En kan forsøke å påvirke hverandre syn og standpunkter, men hvorfor skal det være nødvendig med nedlatende karakteristikker og skittkasting?

Helt riktig, men der er det kristenfolket som stort sett har et problem og d a især kristenblogg. Mennesker som kjemper for homofile sine rettigheter har i konservtive kristne miljøer blitt fremstil som mennesker som ønsker å bryte ned samfunnet, egoistiske osv osv. Kristenblogg har flere ganger brukt ord og utrykk om homofile som er direkte onde. I slike sammenhenger må man regne med å fåp svar på tiltale.
Bjørn Arne burde rydde opp i sitt egent reir før han kommer med krav om respekt fra sine motstandere, for nå gjør fremstår han som utrolig dobbelmoralsk.

Andre innlegg i denne sammenheng som anbefalles:

- kristne dyrker hatet

- Hatpropaganda på kristenblogg

Én kommentar

Naturalist

09.mai.2011 kl.22:09

Så lenge homofili forekommer i naturen, er homofili like naturlig som heterofili. I tillegg er det en feilslutning å si at homofili er moralsk galt fordi det er unaturlig. Fra begreper som naturlig og unaturlig kan en ikke avlede begreper som rett og galt, godt og vondt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits