Tusen takk kristenblogg

Den nye ekteskapsloven er nå vedtatt noe som er en meget stor seier. Det var ikke bare kjærligheten som vant, men sannheten. Etterhvert som debatten raste ble motstanderene mer og mer desperate at det grenset til det patetiske.

Enkelte krefter ønsker at loven skal reverseres i neste stortingsperiode, dette kan føre til at KRF selger seg til frp og havner i regjering igjen.
I kristenblogg skryter de av anti-ekteskapstilhengerene og kommentarene lar ikke vente på seg. Den ene idiotiske reaksjonære religiøse kommentaren etter den andre fra KNA,Dagoo, geir rune med flere kommer på løpebånd. Jeg vil rette en meget stor takk til alle disse. For takket være all denne svadaen de presenterer så å vil loven fortsatt være der til evig tid. Hva skal man med venner , når man har hjernedøde motstandere.
Halleluja herren har talt.

Pastor Trond

3 kommentarer

Bjørn Magne Solvik

13.jun.2008 kl.17:24

hehe :) Du er hard :)

Trond

13.jun.2008 kl.17:28

Ingen silkehansker her i gården.

Konrad

17.jun.2008 kl.12:12

Ånden som går - hard mot de harde :)

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits