Første homofile vielser i California

De første homofile parene ble viet i California mandag ettermiddag, etter at en historisk kjennelse som legaliserer ekteskap mellom to av samme kjønn trådte i kraft.

Etn fantastisk dag for friheten. Endelig en stat i Usa der religiøse tullinger ikke får styre og presse sine reaksjonære dogmer ned på andre.
Enkelte vil fremstille det som at det er de stakkars konservative som nå blir forfulgt fordet de står opp for meninger som har gått ut på dato. Morosmomnt å observere hvordan personer som tradisjonelt har trakkasert, laget forbud og styrt etter sitt skrudde syn på bibelen nå gjør seg selv til offere. Sliter du med det faktumet at to menn eller to kvinner gifter seg så har du ikke verdier, men du har problemer. Hvis det virkelig ødelegger livet ditt at naboen din er gift med en av samme kjønn og du føler deg forfulgt da har du faktisk et meget alvorlig problem.
Tenk at to personer måtte vente 55 år på en rett som skulle være så selvfølgelig bare på grunn av religiøst vas er helt utrolig.

Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits