Hevder at de vil kuppe KrF

krf


KrF har opplevd en medlemsøkning det siste året. Ifølge partiet står Norge IDAG-redaktør Bjarte Ystebø bak vervekampanjen. Han ønsker et samarbeid med FrP.

Jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte. Man trenger jammen ikke å tenke på hvilke valgkampstrategi man skal bruke mot krf fordi de tar seg ødeleggelsen av sitt egent parti selv.
Ede konservative religiøse miljøene i bergen ahr en tendens til å tro at bare de kupper et parti så vil landet politikk kunne endres. Har de kanskje tenkt  på at folk faktisk skal stemme på partiet også?
Ønsker de lykke til og takk for hjelpen.

5 kommentarer

Grenseløs

30.aug.2008 kl.19:45

Jeg vet ikke om du bør undervurdere dem, ikke når man ser på hva de har fått til i Bergen.

Trond

30.aug.2008 kl.20:04

Jeg undervudrderer ikke deres evne til å klare kupp i partier. Men det spørs om partiet de kupper vil vinne på det når de går til valg. emn seriøst tar jeg dem ellers hadde jeg aldri startet denne bloggen.

Konrad

31.aug.2008 kl.02:01

Det er jo et faktum at Krf og Frp deler en del av den samme velgergrunnlaget, og det er ikke tvil om at Frp har stjålet noen av Krfs klær (muslimer er fæle, Israel er fantastisk og gjør aldri noe galt etc). Kanskje på tide å ta dem tilbake?

Trond

31.aug.2008 kl.03:02

Saken e

jo at KRF begynte å modernisere sitt syn på Israel når de ble med i de to Bondevik regjeringende. kanskje et resultat av at man lærer når man ser virkeligheten. Hvis KRF skulle forsøke å overgå FRP på denne måten vil de miste sine moderate sentrumsvelgere.

Konrad

31.aug.2008 kl.14:00

Det er som kjent vanskelig å få både i pose og sekk.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits