Tv-kanaler svekker ekteskapet i beste sendetid

analsexwikithumbnail

Studie finner liten respekt for ekteskapet på amerikansk fjernsyn.

Det er medievaktbikkja Parents Television Council som har gjennomført studien av flere store amerikanske tv-kanaler. I studien hevdes det at programmene som går i beste sendetid, aktivt søker å svekke ekteskapet ved å framstille det i et negativt lys, skriver AP.
Gruppen hevder at tv-kanalene i det siste er blitt besatt av det den kaller bisarr oppførsel, som partnerbytter og pedofili.

Høres dette kljent ut? Nei dette er faktisk ikke fra muslimske fanatikere, men fra enkte gode jesus gutter. Dagen Magazinet syntes dette er så bra at de kaller personene for vaktbikkjer. Avisen som i sin tid gråt når Støhre ikke ville skryte av deres Muahmmed tegninger ser ut til å sette pris på slike organisasjoner.

At tv kanalene ikke gidder å svare på kritikken forstår godt. Noe må man bare heve seg over. Problemet er bare at dissa fanatikkerene har både makt og penger til å få det slik de vil. Friheten er truet, men ikke av muslimer.

2 kommentarer

Konrad

31.aug.2008 kl.01:58

Jaja, dersom Sarah Palin blir visepresident får nok disse folkene gjennomslag. Ja, og da blir det mye jobb for Anti-konservativt forum.Ellers er jo dobbeltmoralen som du påpeker en øvelse DagenMagazinet og andre fundamentalister er særlig dyktige i.Forøvrig tror jeg det er lite pedofili i Grey's anatomy og Sex & City.

Trond

31.aug.2008 kl.02:58

Å tro meg det vil alltid være mye jobb og gjøre for dette forumet uannsett hvem som blir valgt til det hvite hus.Det er så mye å ta tak i at vi kunne trenge flere skribenter. Du er alltid hjertelig velkommen Konrad.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits