Anita Apelthun Sæle som statsminister

sle

Etter at  Kapitalismus og Vampus nå har hyllet Sara Palin kan vi glede dere med litt rykter.
Siden Palin vil bringe fantastiske gode libere verdier til det amerikanske samfunnet ryktes det nå at om en kamp her i Norge for å få Anita Appeltun Sæle som statsminister. Det ryktes at dette er en konsekvens etter at Palin har vist seg å ha rett ståsted her i liver. Her er en liten presentasjon av høyre folkets nye yndlingfr u Palin har av verdier. 

  • Evangelisk kristen.
  • Kreasjonist ? vil at skolene skal undervise i Bibelens skapelsesberetning fremfor utviklingslæren.
  • Motstander av FNs klimapanel og vitenskapelig påvisning av menneskeskapte klimaendringer.
  • Tilhenger av fritt våpensalg.
  • Nei til abort for incest og voldtekstoffere
Hvis ikke det var nok har en evne som forgjengeren Bush også hadde. nemlig at Gud snakker til henne og forteller henne hvilke kriger man skal delta i. Motstanderene mot krigen i Irak er jo bare en gjeng sosialister som har blitt hjernevasket av den fæle onde pressen her i landet. Alle skikkelige Palin tilhengere og ekte troende vet jo at dette er Gud sin vilje.
Neste år kan vi få en felleskamp for Anita Appeltun Sæle ledet an av kapitalismus og Vampus. Hvorfor skal man ha slike feigeinger som Bondevik, nei her må vi ha en skikkelig kulturkrig.


-

5 kommentarer

Konrad

15.sep.2008 kl.23:27

Nei, nå er du usaklig Trond. Du må da ikke bruke hennes politiske standpunkt for å vise hva hun står for rent politisk. Hun er en tøffe dame og hun bruker leppestift, det er det avgjørende.Å, ja så er hun tilhenger av lavere skatt.

Konrad

15.sep.2008 kl.23:28

PS: JEg forsøkte å forklare Kapitalismus at å være stokk-konservative kristen (ala Palin) er omtrent som å være konservativ islamist. Jeg tror ikke han forsto poenget.

Konrad

15.sep.2008 kl.23:30

PS2: Fru Sæle er jo svært så liberal sammenlignet med Palin.

Trond

16.sep.2008 kl.01:49

Det ser ut til martin ikke var helt enig med deg heller. Vi bloggverdens to outkast ser det ut til.

Konrad

16.sep.2008 kl.12:49

Jeg ser fram til at noen kan forklare meg den prinsippielle forskjellen på politisk kristendom og politisk islam.Jeg klarer heller ikke å forstå hvorfor kristenfundamentalisme er så mye bedre enn islamsk fundamentalisme (og nei, fundamentalisme har ikke noe med krig og terror å gjøre).

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits