La de private ta seg av vielser

startrekwedding

I løpet av fjoråret ble 395 ektepar fra Fredrikstad oppløst. Sogneprest Frank Oterholt mener at de stabile familieforholdenes tid er forbi ? og han vil ha ekteskapet ut av kirken.

Jeg forstår presten, men burde man ikke snart gjøre noe helt annet. Jeg syntes at private kan ta seg av viing . En av tingende jeg virkelig elsker med Las Vegas er bruløpskonseptet deres. Der kan mangifte seg akkurat slik man ønsker. om man ønsker Elvis, start trek, ringenes herre, naken bruløp eller hva det enn skulle være så er det ikke noe problem.

Useriøst vil nok enkelte hevde, men er ikke dette din dag? Bør ikke du få kunne bestemme hvordan denne dagen skal være spessiel for deg? Er det staten eller kirke Norge som skal få lov til å sette rammene for denne viktige dagen i ditt liv? Jeg vil herved starte en kamp for at vanlige folk skal ha rett til å vie folk. Det kan være en statelig godkjenningsordning med kurs og greier, men det viktigste er at staten ikke har denne eneretten lenger.

Pastor Trond

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits