Sannheten om ekteskapet vinner frem


Jan Harsem i Nordisk nettverk for ekteskapet sier at de trolig vil holde en lavere medieprofil i framtiden, og at nettverket i Norge kan bli lagt ned.

Kunne det norske folk og alle de som kjemper for ekteskapet fått en bedre nyhet til jul?
Nå er vel nettverk et stort ord siden jeg stort sett ikke kan huske å sett så mage profiler bak dette nettverket enn Jan Harsem. Argumentene og skremmeslpropagandaen hans vant ikke frem, i likhet med Nina Karin Monsen  og de andre motstanderene mot ekteskapet. 

Kan grunnen være at det norske folk ser igjennom løgnene deres? At de allerede vet at homofile ikke skader verken barn eller sammfunnet forøverig? At barn i homofile ekteskap blir like gode, nyttige og fornuftige borgere som barn i hetrofile ekteskap?

Uannsett hva grunnen viser det seg at mobliseringen mot fornuften ser ut til å tape. En viktig seier og en fin julegave til folk flest.

Pastor Trond 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits