Måtte gud vise deg fingeren jan Åge Torp del 3

Jeg syntes synd på deg Torp. Jeg syntes virkelig synd på en voksen mann som har så manglende kunnskaper om livets realiteter.
Landsforeningen for Lesbisk og Homofil Frigjøring (LLH) har trukket tilbake anmeldelsen av ham med den bergrunnesle at de ikke ønsker å gi ham mer oppmerksomhet enn fortjent. Jeg syntes dette er riktig av LLH fordi dusten fortjener ikke noe som helst. Men Torp har sannsynligvis missforstått det hele som vanlig og feirer dette som en seier for hans sak. Nemlig det å hetse mennesker kjærlighetsliv på alle mulige måter.

Torp sier: Nå er det fastslått at i Norge kan man forkynne at homoseksualitet er synd, og at denne perversitet har negative konsekvenser for samfunnet som helhet og for individers liv.
Gratulerer Torp, men denne argumentasjonen har jeg ikke sett siden nazi Tyskland der Hitler og hans kompanjonger beskrev Jøder som rotter og at de demoraliserte samfunnet.
Torp har fortsatt ikke klart å svare på hvordan kjærlighet mellom mennesker er en skade for samfunnet. Det svaret kommer vi heller aldri til å få, fordi det rett og slett finnes ingen svar på det.
Den enste måten det skader individet på er at du og dine trakasserer og mobber dem til å fortsatt være i skapet. Jeg lurer faktisk hvordan du og dine meningsfeller kan leve med dere selv med så mye blod på hendene som dere har.
Tilbaketrekkelsen av anmeldelsen var ikke en sier Torp, frihetskampen kommer til å fortsette til du og dine må gi tapt.

4 kommentarer

Knut Stian Olsen

14.feb.2006 kl.00:16

jeg tror at å få frem Torp sine synspunkter skikkelig vil være med på å vise hvor skrudd den mannen er. Jeg tror ikke LLH ville tape på det unntatt i Torps nærmeste tilhengeskare

Trond

14.feb.2006 kl.00:35

Ja men synspunktene hans ser ut til å flitt fotfeste. Jege r sikker på at han har gode kontakter i helvetet.

Vegard

14.feb.2006 kl.08:55

Altså, denne mannen har jo mistet all injuriende kraft for lenge siden.

Trond

14.feb.2006 kl.13:07

Kanskje det, men jeg syntes allikevel det ville være feil å la han gå uimottsagt for det han sier.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits