«Kjære Gud ? la oss vinne!»

Her sitter trenerbamsen Wolfgang Pichler (52) på knærne med foldede hender - og ber om stafettgull til Sverige.

Hva er dette?? Hvorfor tror han at Gud vil skal han vinne gull i en idrettkonkuranse?? Stadig vekk ser vi enten idrett stjerner eller rockeartister som ber til gud om at de må vinne eller takker Gud når de vant. Selvfølgelig syntes kristen media dette er utrolig vakkert. Dette er jo et tegn på at personen er er fin kristen person eller er det virkelig slik??
Jeg syntes dette er egosime fra kristne til det kvalmende. Be til Gud for at du skal vinne en skirenn eller en fottballkamp, burde det ikke være mer fornuftige ting å be gud om. Hvorfor tar jeg opp dette?? For hvis jeg kan bli beskyldt for å drive med blasfemi, hva skal man da kalle dette??

Gud kommer ikke til å hjelpe dere å vinne gull, en ny kjæreste, eller et eller annet tull. Tror dere ikke at han bedre ting på drive med??

Pastor Trond

2 kommentarer

Eivind

16.feb.2007 kl.20:04

Dette er vel noe av det mest patetiske og barnsligste jeg har lest på nettet. "JEG OG MITT, HVORFOR HAR IKKE JEG DET BRA?" Du er en egoist.

Trond

17.feb.2007 kl.00:22

Pøh jeg er Pstor Tron. Bøy deg for mine føtter ditt krek

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits