Er dette pedofili, utroskap, flerkoneri eller pyromani

Er dette pedofili, utroskap, flerkoneri eller pyromani

 

Jeg kom over denne på nettet og ble mildt talt oppgitt.

Hilde Halvorsen sa følgende til Aftenposten 28. desember:
«Homofili er en legning på linje med andre lyster som vi mennesker har lyst til å leve ut, som pedofili, utroskap, flerkoneri og pyromani».

Mine spørsmål blir da, hvordan kan kjærlighet mellom to personer sammenlignes med overgrep??
Hvordan kan kjærlighet mellom to av samme kjønn være utroskap?? Kaller du det utroskap fordi du oppfatter dem som å svikte ditt syn på menneskelig samkvem??
Flerkoneri?? Pyromani?? Har du noen gang i ditt liv Halvorsen sett i en ordbok hva disse ordene egentlig betyr??
Jeg skal nå faktisk være så stygg og hevde at jeg tror du mangler enkelte former for sosial intelligens? Hva vet du egentlig om mennesker kjærlighetsliv??
Når jeg leser dine utalleser kom jeg til å tenke på en herremann med bart på trettitallet som hevdet at Jøder var rotter. Trodde man hadde kommet lenger i 2005 , men det ser ut til at historien dessverre gjentar seg.  

3 kommentarer

Martin

15.jan.2006 kl.00:53

Jeg tror ikke at det var meningen at mann og mann i utganspunktet skulle ha et intimt, seksuelt og romantisk forhold.Men når det er sagt er det bedre at en mann lever livet ut med en annen mann, enn at han holder på med mange forskjellige.Og pedofili er selvsagt verre enn homofili. Det kan ikke sammenlignes engang.Pyromani er lysten i å tenne noe på ild...så det er vel et helt annet kapittel, og flerkoneri mener jeg er verre enn å holde seg til en, uavhengig om man er homofil eller hetero.Jeg vil forsvare Hilde Halvorsen her, helt til det motsatte blir bevist. Jeg tror nemlig ikke at hun sidestiller disse tingene, men at hun ser på dem alle som synd, selv om det ene er verre enn det andre.Hvis det viser seg at hun sidestiller dem som like horrible vil jeg beklage. Men det tror jeg ærlig talt ikke at jeg kommer til å trenge.Du kan jo sende henne et brev eller mail å spørre?

Trond

15.jan.2006 kl.01:10

Det er vel heller Hilde Halvorsen som må bevise det mottsatte her. Men du trenger jo ikke å beklage noe som helst i denne situasjonen.Men Halvorsen er hjertelig velkommen til å komme emd en kommenar her hvis hun føler seg missforstått.

guest

30.mai.2007 kl.15:53

www.findmadeleine.com

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits