Trykker 2000 nye bøker om sex, hvorfor??

Torbjørn Nordvoll (50) har skrevet en bok som kombinerer nærgående beskrivelser av seksuell aktivitet med et tradisjonelt kristent syn på ekteskap og samliv.

Etter i snart tusen år med harde forsøk på å undertrykke å og kontrollere folks sexvaner ser det nå ut til at tonen er en helt annen. Folk har faktisk sex og bedriver det faktisk som ren nyttelse og ikke bare en grunn til å produsere barn.
nå har jeg ikke lest denne boken, men jeg trro at det skal mere til før jeg blir opphisset av slikt. Hvsi de hadrt sexhungrige religiøser ønsker å lese litt mer om sex så anbefaller jeg erotikknett som er helt gratis. Da sparer dere faktisk penger når dere har lyst til å nappe dere i loffen.

Pastor Trond

8 kommentarer

Martin

14.feb.2007 kl.22:27

Det er innlegg som dette som gjør at man ikke kan ta anti-konservativt forum seriøst

Trond

15.feb.2007 kl.01:33

Selvfølgelig hvorvidt du liker denne bloggen forteller jo alt om den seriøsitet.Å frsmstille Katolisismen som som ond eller fremstille muslimer som staan selv slik de gjør i kristen blogg er helt greit eller hva??

Martin

15.feb.2007 kl.23:50

Er enig med deg i at en del av tingene som blir ytret på kristenblogg er ekstremt, og jeg er ikke enig i alt som blir skrevet. Men du glemmer en viktig ting: Kristenblogg består av over 100 skribenter. Denne består av 3..

Trond

15.feb.2007 kl.23:57

Men jeg ser deg ikke kritisere Kristenblogg eller hva?? Kanskje noe med religionen på gjøre??

Martin

16.feb.2007 kl.06:16

Jeg har tenkt å ta det opp, men har ikke hatt tid til å trenge inn i materien så og si. Har mye å gjøre for tiden.

Trond

16.feb.2007 kl.13:12

Ja gjør du det for du våger å kalle oss useriøse.

Martin

17.feb.2007 kl.16:52

Mye av det du tar opp her er utrolig useriøst, og det kan du jo benekte så mye du vil.

Trond

17.feb.2007 kl.17:27

Jeg kan godt forstå at det er hardt for sarte sjeler, men det driter jeg opp. Jeg har fått et kall og dte skal jeg utføre. Amen

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits