11 gode argumenter hvis man mangler argumenter
 Du er i en debatt og det ender med at du står klemt inn i et hjørne. Det fæle PK eliten, kommunistbanden, de høyreekstreme eller andre fargerike grupper mennesker har et godt grep om ballene dine og er klar for å røske dem av. Men ta det med ro, finnes en kur. Debatter dreier seg aldri om hvorvidt man har det riktige budskapet eller fornuftige argumenter, men hvorvidt man kan ta rotta på motstanderen. Her har jeg samlet opp en liten liste med argumenter man kan bruke i enhver debatt og virkelig bli en vinner. Bare spør fjordmann sine disipler, frpere, demokrater, sosialdemokrater, folk til høyre eller venstre i norsk politikk i tillegg til alle de ymse sinna kommentatorene på nettet og de kan nikke bekreftende. Her er min liste på 11 beste, men det finnes garantert flere.

 1: Gi skylden Sponheim: Hva som en skjer i Bergen eller på nasjonalt plan enten det gjelder byutvikling eller regjering så å gi skylden på Sponheim. Si det gjerne i hver eneste setning og helst også bruk ordene harry Lars og sauebonde. Her på vestlandet blir dette stadig brukt og det finnes ikke noe frpere bruker mer et navn Lars Sponheim for å understreke sine poenger. Kan også brukes hvis du vil forklare hvorfor vi ikke har en borgerlig regjering per i dag.

 2: Bondevik regjeringen: Uansett hva som er galt i dette landet etter syv år med rød-grønn regjering så kan det spores tilbake til Bondevik. Er motstanderen i debatten så frekk at vedkommende argumenterer for en ny regjering så er det bare å spørre hvorvidt man ønsker en Bondevik 3 regjering. Det at Bondevik gikk ut av stortinget i 2005 spiller ingen rolle. Gjenta det gjerne flere ganger og det meget høyt pluss hvis til statistikk hvor upopulær Bondevik regjering var på slutten. 

 3: Avkristning: Offer-retorikken er en gammel klassiker som ikke går ut på dato. Si at du er et offer og at du blir forfulgt av den marxistleninistiske media og at din religion blir krenket så vips så har du en bevegelse eller en sekt som følger deg i et og alt og sprer eder og gale til de ikke orker mer. Aviser som NorgeIdag og dagen elsker å bruke ord som avkristning i et og alt. De rød-grønne driver med avkristning sier de, men helt konkret hva det går har de vanskelig får å svar på. Det at folk ikke tror på deres budskap og det politiske systemet ikke gir dem monopol på sannheten er tegn på avkristning. Det samme er kvinners rettigheter, program som trekant, homofile ekteskap og alle verdisaker som de har tapt de siste 100 årene.  Lytter folk til prester og geistlige i samme grad som før? Svaret er nok nei, men kan det kalles avkristning? På ingen som helst måte.

 4: PK (Politisk korrekt)

 Syntes du det er greit med innvandrere, tror du ikke at muslimene invaderer oss, tror du på dialog, på miljøvern osv ja da er du garantert politisk korrekt. Bare å si at noen er politisk korrekt ser ut til være det ultimate argument som vinner enhver debatt. Man kan jo ikke stemme på Venstre fordi det er jo så typisk politisk korrekt. Liker man ikke Siv Jensen og hennes fantastiske visjoner ja da er man politisk korrekt. Men er man imot miljøvern, alle muslimer osv ja da er man politisk ukorrekt og det er jo de politiske ukorrekte som virkelig har forstått sammenhengen her i verden. 

 5: Islamsk invasjon:

 Muslimene kommer og de vil kulturelt og politisk ta over landet vårt. Hørt den før? Jepp og tro meg det er ikke siste gangen du kommer til å høre den heller. Fordi muslimer er som kjent ikke mennesker med forskjellige tanker og ideer om hvordan samfunnet skal styres, men en masse som tenker og ønsker akkurat det samme uansett hvilke politisk parti de er medlem og aktiv i. Hvis du ikke er enig i dette så er du enten i gruppen nr 4 eller nr 10.

 6: Link folk til frp:

 SV og deler av Venstresiden elsker å bruke Frp som referanse til alle deres motstandere. Møter man kritikk så er det populært å enten si at motstanderen har gått til høyre eller begynner å ligne mer og mer på frp. Dette er et populært grep man bruker for å unngå å forklare hvorfor den regjeringen SV selv sitter i stort sett styrer etter den samme miljø og innvandringspolitikken frp ønsker. Frp snakker og regjeringen gjennomfører noe som har vært en klar trend de siste 30 årene.

 7: Gi skylden på media:

 Flesteparten av journalister stemmer partier til venstre derfor er all kritikk fra media mot enkelte partier en konspirasjon fra venstresiden. Carl I hagen og frp har vært en mester i dette spillet og han skal ha rett noen ganger har faktisk media vært ute etter frp. Problemet er nå at enhver kritikk og debatt man kjører mot frp får stemplet som en venstreorientert konspirasjon fra den venstreorienterte media. Litt det samme som de konservative i USA hevder om det såkalte liberal mediet og det er derfor jeg jeg anbefaler dere derfor å se denne filmen her.

 8:Antisemittisme og nazisme:  

 Noen gang lest menighetsbladet NorgeIdag eller avisen dagen? Eller kanskje kommet over informasjon fra demokratene, krf eller frp? Vel da skal du ikke være overasket at disse gruppene elsker Israel så høyt at de nærmest får hjerteinfarkt.  All kritikk mot Israel er enten hat mot den kjære staten eller antisemittisme, men nazi kortet blir også stadig vekk brukt. Men husk at også rekken fra 2 til 7 også brukes her.

9: 

Manns gris: uenig med feministene på venstresiden? Syntes du kanskje kvinnegruppen Ottar tar litt feil i analysene sine? Eller ser du ikke alle menn som potensielle overgrepmenn og skurker, jepp da er du mannsgris eller gammeldags. Du står får et tradisjonelt kvinnesyn der kvinnene plass er bak kjøkkenbenke eller som sexslave for mannen. Nyanser finnes ikke blant disse gruppene. Enten er du får mer statelig styring og ren underkastelse fra disse ekspertene eller så er du fienden. Debatt er det ikke snakk om. Minner sterkt om Bush sine ord, enten er du med oss eller så er du imot oss.

 10: Elitist:

 Frp er som kjent partiet for folk flest og de er som kjent ikke politikere som andre politikere. Hva som menes med elitist kan variere fra situasjon til situasjon. Forsvarer du opera, teater og dans ja da er du garantert en kultur elitist. Interesserer du deg for temaer som miljø

 11: Kommunisme og sosialisme: Enhver debatt kan også benyttes til å kalle folk en av disse fargerike utrykkene. Imot frp i regjering, da er du på venstresiden. Kritikk av frp, ja da er du kommunist eller sosialist.

 Målet med denne liten er å gi enkle råd til alle dommer debatterer på nett. Du kan være til venstre eller høyre politisk, men mangler du argumenter så benytt deg av utvalget her.

Følg meg på facebook

Følg meg på twitter

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

40, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Anti-konservativt forum

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits