Politisk korrekt vs politisk ukorrektI tillegg til å kalle folk for sosialist, kommunist, antisemitt + andre fargerike utsang så er det et ord mange sinna folk i kommentarspaltene på nett elsker å bruke, nemlig politisk korrekt. Skulle man mene noe annet enn at muslimer okkuperer samfunnet, Carl I hagen er en statsmann eller miljøvern er en god i det så er man politisk korrekt. De som har sett lyset og sprer ut eder og gale i en rekke varianter er politisk ukorrekte og blir selvfølgelig forfulgt og trakassert. Derfor må de gjemme seg bak anonyme kallenavn og komme med harde utsagn av den lave sort mot alle som ikke har sett lyset sånn som dem.

Oss politiske korrekte er stort sett en meget stor gruppe som spinner seg helt fra Rødt til høyre, med også innslag fra frp. Men hvis alle oss som skiller oss fra de politisk ukorrekte kan plasseres i en gruppe, burde man ikke da kunne stille alle de politisk ukorrekte i samme gruppe også? Jeg vil jo si at Tjen Folketog NKP som fortsatt tviholder på at kommunismen var en frelse og det verste som skjedde var rivingen av muren i 1989 er politisk ukorrekte. Kvinnegruppen Ottar, partiet de kristne og vigrid er også politisk ukorrekte.  Nå har disse gruppene lite eller ingenting med hverandre å gjøre utenom at de er politisk ukorrekte.  Like lite som en person i en politikk i SV og Politiker i Venstre har noe med hverandre å gjøre utenom at de blir stemplet politisk korrekte.

Det merkeligste er at folk fra rødt blir regnet for å være politisk korrekte når de har i underkant av 2 prosent oppslutning og ingen og på stortinget, men frp som har over 15 prosent oppslutning på stortinget og en stor stortingsgruppe er politisk ukorekte. Så kan vi ikke heller nå slutte å bruke dette latterlige begrepet og heller diskutere sak. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

40, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Anti-konservativt forum

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits