Per Inge Torkilsen har rettDenne saken er litt gammel, men det var allikevel til stor fornøyelse at jeg kunne lese i landets aviser at Stavanger komikeren Per Inge Torkildsen atter en gang tør å si ifra om ting som det ikke er politisk korrekt å hevde. Som et lite stunt har han bestemt at pensjonister må betale mer en studenter for å komme inn på forestillingen hans. Ikke noe tull og tøys som honørrabatt her i gården. Mange ble selvfølgelig provosert, men kollektivselskapet ruter i Oslo og Akershus er inne på noe av det samme. 26 mars kunne man lese at de vurderte å avskaffe honørrrabatten. Dette er et forslag jeg støtter fullt ut. Selv det finnes groteske eksempler på eldre som går for lut og kaldt vann og som ikke eier nåla i veggen så er faktisk dagens pensjonister og de som er i ferd med å bli det ganske velstående. Hvorfor skal velstående mennesker med full god pensjon og oppsparte midler få rabatter bare grunnet alderen?

 Jeg har ikke noe imot at vanskeligstilte skal få rabatter på ting, men dette bør behovsprøves i likhet med at barnetrygd bør behovsprøves. Mange vil bruke argumentet om at de eldre skal belønnes fordi de har vært med å bygge landet, men hva med de som bygger landet nå? En eldre bøs slutte å syte. Ingen kommer for å ta verken spare pengene eller din gode pensjon, men har dere god råd så får dere betale som alle andre.

2 kommentarer

Ester

08.06.2016 kl.11:41

men seriøst, eldre bør få noe som har tjent ved å jobbe for livet for landet. enten du liker det eller ikke

Trond Wathne Tveiten

08.06.2016 kl.14:37

Ester: Vel nå er det ikke det som er saken her enten du liker det eller ikke

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

41, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Anti-konservativt forum

Promoter siden din også

Kategorier

Arkiv

hits