Bibler og hjelp til hiv-syke i Afrika

I dag gjorde jeg noe så rart som å ta en titt på magazinet på nett. islam ser ut til å være den største trusselen for dem og har erstattet kommunismen som engang var hovedfienden. uannsett fant jeg en sak der som virkelig fanget min innteresse.
under bibeldagen forrigge uke var det samlet inn penger til hiv-syke i afrika, noe som i seg selv er et meget prisverdig tiltak. Mne tror dere at pengende skulle gå til medesiner og andre sosiale tiltak, neida på ingen som helst måte. Pengende skulle gå til å trykke bibler og dibruere bibler. I tillegg har norad vedtatt å støtte prosjektet, noe jeg finner ikke mindre en oppsinnvekkende.
Oppfordrer folk til å ta sterk avstand fra slik missbruk av midler og oppffordrer folk helelr å gi penger til mennesker som faktisk er villige til åp hjelpe disse menneskene.
Er dette virkelig kristen nestekjærlighet???

5 kommentarer

Nissemann

15.feb.2006 kl.22:05

Ille... Og en gang var det noen som sa at det var bortkastet å gi joggesko til Afrika? Hmmm... I Afrika...

Trond

15.feb.2006 kl.23:53

Joggsko kan de ihvertfall bruke til noe.

Martin

16.feb.2006 kl.12:42

Disse som får gratis bibler, får nok antageligvis mat ifra andre hjelpeorganisasjoner. Man kan fordele oppgaver vet du ;)

Trond

16.feb.2006 kl.13:43

Jaså vet man det helt sikkert??

Rapunsel

24.feb.2006 kl.20:07

Dette er jo rett og slett helt forferdelig hvis det stemmer. "Jeg vil hjelpe deg hvis du bare sier jesus er god først" Skulle likt å høre hva kristenfolket sa hvis muslimer gjorde det samme!

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits