Tl kamp mot fundemnetalisme

Arbeidrpartileder Jens Stoltenberg varsler Kamp mot fundementalistisk Islam http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/politikk/article994936.ece?rfid=bm

Dette er et meget priverdig inativ, allikevel syntes jeg det hele virker litt enkelt. Skal man først ta de fundemntalistiske kreftene er det ikke nok å begynne kun med Islam, men også ta for seg både kristendom og personer som Sharon.

Frp leder Carl I Hagen synes dette ikke er nok http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/politikk/article361143.ece Noe som ikke kommer som noen bombe. Han beskriver Stoltenberg for å være uten troverdighet, sannheten er at det er Hagen som er uten  troverdighet. Han tale i livets ord http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=234710 iser klart at han er selv ikke er stort bedre enn de personene han selv ønsker å bli kvitt. Man kal ikke kaste stein når man sitter i glasshus. Hvilke relgion  man tilhører  er likegyldig, en fundementalist er en fundementalist.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits