Hagen valget vinner, nasjonens skam.

FRp fikk over 20 prosent ved årets valg noe som er synd for Norge. Ikke bare synd, men en skam som resten av verden kommer til å undre seg over i lang tid. Ved hjelp av sytting og latterliggjøring av andre politikkere forventer hagen seg nå å bli tat seriøst; Man kan jo ikke la FRP stå i skyggen når det er landets nest største parti. Kanskje ikke Hagen, men kan du forvente at de 80 prosent av befolkningen som ikke stemte på deg skal gi deg makt. Mener dere Frpere at dere at partiene på stortinget skal stemme med dere for dere er det nest største partiet?? kan dere virkelig forvente at partier som Venstre og KRF skal ta dere seriøst når dere nærmest æresskjeller dem i tillegg til at deres politikk på de aller fleste områder står milevis fra dem på alle viktige områder?? Hvofor gidder dere ikke å svare på slike spørsmål før dere går sutrende ut på fjernsyn og skjelleralle andre ut.
Hagen var ikke like snau da han nærmest fremstilte seg selv selv som den nye Gerhardsen på partlederdebatten fra stortinget. Gehardsen, Willoch og Syse var statsmenn av stort kalliber å fortjener ikke å settes i samme lys som Hagen. dette var visjonære statsmenn å ikke sytete partfører som hagen som ekluderer alle som ikke er enige med ham eller som gjør som han sier fra partiet.
En ting godt kom ut fra dette valget og det var at Alvheim forlot stortinget en gang for alle.

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits