Menn av gud

Menn av gud

Det hvite hus slår kraftig tilbake etter at det ble kjent at fem FN-eksperter anklager USA for grove brudd på menneskerettighetene i fangeleiren på Guantanamo-basen.
Den amerikanske regjeringen avviser beskyldningene på det sterkeste og kaller beskyldningene for «en skam for FN

Under valget i Usa gikk avengalistene man av huse for å få flest mulig til å stemme på Bush. Han var guds mann som også uten kritikk blir støttet av flere av samme sort her i landet.
Islam er ondskapen selv sies det, hva er da dette?? Gud og Jesus sin uovervinnelige godhet??
Hvor er dere nå dere som dagelig med deres kristne blogger her på nettet hyler om Islam sin store trusssel?? Hvor er dere når deres egne tråkker på mennesker??
Borte!! Helt borte!!


3 kommentarer

Rune

16.feb.2006 kl.23:42

GO BUSH, GO BUSH...Faen heller, Islam er den store trussel... la nå for guds skyld ikke noen bilder fra 2003 skremme deg... vær heller redd for at en eller annen kule fra en AK47 og en Koran-onanist skal treffe deg!!!!

Trond

17.feb.2006 kl.03:16

Heller redd for tullinger som deg.

Martin

18.feb.2006 kl.00:25

Poenget er at det er så hyklersk. Så fullstendig hyklersk! Jeg lar meg ikke provosere av islamister, men jeg blir provosert av "kristne" som tråkker på andre mennesker.For de av alle folk burde vite bedre.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits