Ap-topp frykter muslimene tar over

Hvis vi ikke beholder ordningen slik den er i dag kan vi risikere at muslimske fundamentalister fyller det tomrommet som kan oppstå, sier Aps gruppeleder i Drammen bystyre, Tore E. Hansen, til Dagbladet.no.

Hva er det med enkelte kristne og sosialdemokrater Har man så liten tro og repspekt for samfunnet at de tror at folk kommer til å å gå under hvis de ikke styrer dem?? Tror de virkelig at en sekulær stat vil føre til religiøs ekstremisme??
Har hørt mange argumenter mot et mer liberalt og sekulært samfunn, men disse argumenetene holder ikke på noen som helst måte. Der i mot viser de en forakt for folk flest.

av Pastor Trond

7 kommentarer

Martin

16.nov.2006 kl.18:41

*ler* Jeg ser du begynner med samme retorikk som FrP. "Der i mot viser de en forakt for folk flest."Hadde Norge gått inn for den innvandringsmodellen som dit parti Venstre ønsker, så hadde ting virkelig ikke blitt bedre. Og ja, jeg vet at KrF har lignende innvandringspolitikk men hadde det vært opp til meg hadde vi blitt hva jeg kaller mer fornuftig i denne saken slik som til og med Arbeiderpartiet har blitt. Jommen er det fremgang på uante steder.

Trond

16.nov.2006 kl.19:13

Ironi Martin. Slå opp på bokstaven I i ordboken din.Hvilke innvandringspolitikk d?? å MENER DU GREEN CARD ORDNINGEN. Den som danmark nå innførrer.

Martin

16.nov.2006 kl.19:48

Såvidt jeg sjekket var ikke du så glad i Danmarks innvandringspolitikk så litt rart at du nevner Danmark da..? Integreringen har jo gått bedre der de siste årene og det er gledelig å høre. Derfor bør vi se til dem =)

Trond

16.nov.2006 kl.19:57

Jeg er heller ikke det. men de har forstått at de trenger innvandring ellers vil sammfunnsutviklingen stoppe opp.

Martin

16.nov.2006 kl.20:42

Selvsagt. Men hvorfor ikke få innvandrere ifra land der man har likere kultur og verdier? Det har ikke å gjøre med rasisme men god integrering.

Martin

16.nov.2006 kl.20:42

arbeidsinnvandrere mente jeg selvsagt..

Trond

16.nov.2006 kl.21:08

Åper du for green card så får du annet også.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits