Måtte Gud vise deg fingeren Jan Åge Torp


 

I dag kastet jeg nesten opp etter å ha lest Jan Åge Torp sitt innlegg om homofile i avisen Norge I Dag.
Dette er mennesker som etter Jan Åge Torp sin nye kampanje har lyst til å ta rotta på. Eller som han sier på sin vakre kristne tolerante måte:  La oss bruke disse listene til målrettet bønn for å stoppe disse maktkåte representanter for homoseksuell og lesbisk perversjon.
Selvfølgelig er alle homofile en og samme gruppe ifølge Torp. Det at listen inneholder både høyre, sv og arbeiderparti politikere med ulik politisk agenda og ståsted ser ikke ut til å bry han særlig.
Venstrevridd media, liberale, Hollywood pluss en rekke andre er selvfølgelig ansvarlig for avkristning og perversvisering av samfunnet. Jeg vil heller gi disse gruppene en stor medalje for å ha tatt opp kampen for menneskeverdet og retten til å elske hvem man vil. 
Denne er direkte til deg Jan Åge Torp: Du er en gigantisk drittsekk, med mer blod på hendene en guttene i Nokas ranet. Hvor mange mennesker må ta selvmord eller havne på psykriatisk klinikk på grunn av trakassering for at du og dine sauer skal bli fornøyde.
Videre skriver Torp: Ikke minst er det interessant å merke seg at den ledende "homosforsker" i Norge, NOVAs Bera Moseng fremstår som lesbisk.
Nei egentlig ikke Torp, hadde det vært bedre hvis dine kollegaer hadde vært homoforskere. Hadde de kunne hatte et nøytral syn uten fordommer?? Tviler sterkt.
Dette er en strek liste med mange gode navn, mine personlige favoritter er Erling Lae som en dyktig politikker, Kim Friele som en dyktig menneskerettighetsforkjemper, Christen Sveaas som en meget dyktig fortetningsmann og Anne Holt som en meget dyktig forfatter. De som ikke er nevnt er heller ikke glemt. Dette er personer jeg ser opp til ikke for deres legning, men for det viktige arbeidet de hver dag legger ned. Se nøye på denne listen og se om dere klarer å lage like morsomme konspirasjonsteorier som Jan Åge Torp. Jeg har ikke spurt gaysir om å få lov til å trykke denne listen, men jeg tro det skulle gå greit.
Gaysirs homofile makttopp for 2006:

1. Erling Lae, byrådsleder Høyre i Oslo.
2. Kjell Erik Øie, statssekretæren til Karita Bekkemellem.
3. Arve Juritzen.
4. Knut Olav Åmås, debattredaktør i Aftenposten.
5. Bjarte Hjelmeland, skuespiller.
6. Jon Reidar Øyan, leder i LLH.
7. Per Kristian Foss, stortingsrepresentant Høyre.
8. Christen Sveaas, næringslivstopp.
9. Kenneth Elvebakk, nettverket for homofile sosialdemokrater.
10. Per Østvold, leder for Transportarbeiderforbundet, sentralstyremedlem i SV.
Gaysirs lesbiske makttopp for 2006:
1. Gro Hammerseng, landslagsspiller i håndball.
2. Beate Gangås, likestillings- og diskrimineringsombud.
3. Kim Friele, homodronning.
4. Brita Møystad Engseth, journalist.
5. Anne Holt, krimforfatter.
6. Anne Trettebergstuen, stortingsrepresentant Ap.
7. Bera Moseng, NOVA-forsker.
8. Karin Enderud, LOs homofili-leder.
9. Inger Lise Blyverket, sentralstyremedlem i Utdanningsforbundet.
10. Christine Koht, komiker.

Men en ting skal jeg være enig med deg i Torp og det er la oss be. La oss be for at det  i fremtiden blir mer liberalt, mer tolerant samfunn og at folk kan få elske hvem de vil uten å bli forfulgt og diskriminert.
Dette innlegget er meget sint og det er fordi jeg ble sint og såret når jeg leste hva Torp hadde å si. For å være personlig så gikk det så inn på meg at jeg følte det vondt langt inne i sjelen. Det ser ut til at i 2006 er det fortsatt en stor kamp igjen å ta så det er all grunn til å ta hendene opp av lomma og brette opp ermene. 


Perversitetene til Torp kan leses om her: http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=9102


Men mer om sannheten om personene på listen kan leses her: http://www.gaysir.no/artikkel.cfm?CID=11187

6 kommentarer

HERVé

17.jan.2006 kl.15:47

My godness! Jeg også ber for det blir en mer liberalt og tolerant samfunn...! poor old damn planet...

Trond

17.jan.2006 kl.23:23

Vel jeg ber, men samtidig tar jeg opp øksen og hogger til.

Arild Holta

03.sep.2006 kl.15:55

Noen mener homofilt er galt.Noen mener kristen tro er gal.Noen mener Trond er dum.Noen mener innvandringen er for stor.I et liberalt samfunn skal vi leve med det og alle andre meninger. Ingen grunn for å henge seg fordi man ikke tålererer at noen har negative meninger om det man gjør.Du er den mest intollerante Venstre-personen jeg har vert borti.

Trond

03.sep.2006 kl.19:26

Jeg lever godt med andre meninbger, men med det er ikke sagt at jeg trenger å like dem. Det kalles debatt det Holta, et ord du ikke kjenner til. Du burde være forsiktig med å bruke ordet illtolerant etter å ha kalt medg for barnevernsovergriper og det som verre er. Men jeg kan jo god linke til de kommentarene du har kommet med så forstår andre lesere hvilke idiot du egentlig er.

Joar

21.okt.2006 kl.00:15

Jeg må si til deg Trond at du tar feil.... Homofili er en sygdom som må og kan helbredes.... Hvorfor skal vi leve i et liberalt... Jeg hater liberalere.... Og så du var en Venstremann... det er jo miljøfascist i tillegg så det er jo to fæle stempler og ha... Jeg synes Norge aldri må bli et liberalt land... Vi må jobbe på spreng for å ivareta vår kristne kultur ikke bygge den ned som du vil... Homoparaden er en sagablott efter mitt syn... Det strider mot guds ord som Torp har sagt og det stemmer faktisk og... Rosemarie Køhn har sviktet kristendommen og hun skulle aldri ha tort og vist seg på TV mer... hun er en skam for hele nasjonen...

Trond

21.okt.2006 kl.01:35

Homofili er ikke en ykdom og kan ikke mjisvbrukes. Det finnes ingen beviser dfir dette hvis du da ikke tror på religiøse eventyrbøker.Hem som har sviktet kristendommen bryr jeg meg ikke om dere har ingen rett til å styre oss anrde.I åresvis har vi kjempet for vår frihet og nå skal sånne dere som deg komme på ta den fra oss. Hva skiller egentlig deg og Torp fra fanatiske mulimer,. Same hit new vrapping.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits