Finn en kristen snekker

Det skal bli lettere å søke etter kristne håndverkere og forretningsfolk på nettet. Nettstedet Kristennorgesnaeringsliv.no blir nå endret til Finnkristen.no.

Jeg kan forstå at dte finnes egne kontaktannosesteder for kristne, men kan noen gi meg en god forklaring opå dette?? Betyr det virkelig så mye for enkelte kristne at alle de har med å gjøre er kristne?? Hva blir det neste?? Et register over steder der det er flest kristne butikkansatte?? Hvor man kan få tak i kristne pizzasteder osv osv. Menneskeheten slutter aldri å forundre meg.
Personene som står bak dette innativet hadde fått det vanskelig hvis de hadde bodd der jeg bor og skulle bestille pizza. For de fleste utkjøringsstede i min bydel er drevet av mennesker muslimske land. .

7 kommentarer

Martin

19.jan.2007 kl.16:42

Jeg tør å tippe på at jeg liker bedre mat fra muslimer enn ifra kristne. Men det er jo fordi jeg er så glad i kebab da =P--ikke det at bare muslimer mekker kebab men du tok poenget. eksotisk mat er nam nam--Men kan det tenkes at nettsiden først og fremst er til for å knytte kristen næring tettere sammen? Det tror jeg nemlig vil være gunstig.

Trond

20.jan.2007 kl.00:37

Hvorfor det??

Martin

20.jan.2007 kl.09:50

Fordi mange kristne bedrifter er små og kan på den måten backe hverandre opp og bli backet opp av kristne. Det er mye lettere når man blir klar over dem, vil jeg påstå.

Trond

20.jan.2007 kl.12:20

At dete r mange som tøtter hverandre opp i troen kan jeg forstå, men forettningslivet?? Er det så viktig for troende at de må bruke andre troende som snekkere osv osv. Hva med å heller backe alle mennesker opp, især hvis man tenker å rekrutere andre inn i sin tro??

Martin

20.jan.2007 kl.12:43

Hmm..hehe. Å kjøpe tjenester av ikke-kristne for så å misjonere for dem? tjaa..kanskje du er inne på noe ;PMen poenget er at kristne vil gjerne støtte kristne bedrifter,- ikke bare åndelig men også økonomisk. Frivilligheten er viktig at vi tar vare på.

Trond

20.jan.2007 kl.13:30

Froivillighetene r selvfølgelig viktig å ta vare på. Det er en av bjærebelkene i ethvert samfunn, men at de religiøse melder seg inn i t egent sanfunn der de kun forholder seg til sine egne når det gjelder alt og når det gjleder næringsvirksomhet vil ikke virke særlig innbydende.

Martin

20.jan.2007 kl.14:52

Nei, du har jo rett i at det kan gi et feil signal til omverdenen. Bra vi er enige om frivilligheten. Den som sosialistene prøver å bekjempe på flere måter.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits