AVKRISTNING AV LANDET, EN NØDVENDIGHET??


Jeg stiller bare spørsmålet. Til stadighet syter en eller annen menighet eller pastor på det forferdelige umoralske samfunnet. All den løsslupne sexen, narkoen, reality fjernsyn og lignende er et resultat av en avkristning av landet. For enkelte har motslagordet hvert; landet tilbake til gud. Etter å ha fulgt med på den politiske utviklingen i en del landet håper jeg virkelig ikke det blir tilfelle. 
Jeg vil ikke at landet skal tilhøre noen gud eller representanter for en religion. Ja men se på vår kulturarv og grunnlov sier de da. Jeg spør igjen hva så: Skal vi styres for det våre forfedre satt ned spillereglene. I det samfunnet jeg lever i fortrekker jeg å sette spillereglene for meg selv, så lenger jeg ikke ødelegger andre folk rett til frihet.
Hva er så kultur?? Er det teppet man skal gjemme seg under når nye tider skremmer enn??
Hva er tradisjon?? Faste regler som skal være en tvangstrøye for de kommende generasjoner??
Har vi faktisk vondt av litt så kalt umoral?? Kan noen komme i fortelle meg at noen har blitt skadet av den såkalte nye levestilen??
Jeg tror ikke det, men jeg tror det blir fanget av skammen når noen sykeliggjøre dem fordi de vil regulere dem på vegne av de øvre makter som de selv tror på.

3 kommentarer

Andreas

20.feb.2006 kl.14:34

Tja vist det du tar med narko(tika) i det du kaller umoral er vel antallet som har blitt skadet ganske mange...

Trond

20.feb.2006 kl.15:27

Les innlegget og prøv å se sammenhengen før du kommenterer.

Knut Stian Olsen

20.feb.2006 kl.15:36

Amdreas: Er narkotika umoralsk? Hvem er det som bestemmer hva som er moralsk og hva som ikke er moralsk? Det skulle jeg likt å vite...

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits