Vi gir dere frelsen


Ja folkenskristnblogg må gjerne tro at de gir dere frelsen, men sanneheten er at det gjør anti-konservativt forum.I lang tid har vi får frihetsleskende til å hoppe ut av skapene.
Her er frihet for enkeltmenenske satt i sentrum Vekk skalreligiøs undertrykkelse som har forgått gjemnmom 1000 år.
Kampen mot dette kaller enkelte konservative for kampen for vår kristen kulturarv. Eller retten til å få matmonopol og få lov til å forderve menneskeheten er den egentlige sannheten.
Homser kom frem
Transer kom frem
Bohemer, hippier, osv osv osv osv
Ikke la dere kue snart kome den liberale frelsen.

3 kommentarer

Grenseløs

21.okt.2006 kl.10:25

Jeg er optimistisk og pessimistisk samtidig. Jeg tror religionen vil forsvinne fra menneskehetens liv før eller senere, men jeg tror det kommer til å ta tid. Tusener av år med tyranni og hjernevask har satt sine spor.

21.okt.2006 kl.14:22

Hei Trond, Håller du koken fortsatt? Uutrettelig blogging mot kristne kan få hvem som helst til å lure på hva det er som driver deg? Er du besatt av noe, mann....?Når du vil bli fri fra det som plager deg, står Jesus der med åpne armer! Velkommen hjem!

Trond

21.okt.2006 kl.14:53

Jeg er besatt av kampen for frihet og retten til å leve sitt egent liv uten innblanding og diskriminering. Jeg er besatt av å kjempe en kamp mot religioner sin rett til å styre over andre menneskers liv. Rettere sagt kampen for menneskerettigheter.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits