Feige relgiøse

For en stund tilbake oppdaget jeg en side ved navn For en stund tilbake oppdaget jeg en side ved navn Jan Åge Torp Fan Club. Dette var en hyllest side til en av Norges mer inntresanne predikanter. Jeg har kommentert ham her før og kommer garantert til å kommentere han her igjen.
Som den moderate mannen jeg var leste jeg gjennom denne siden og prøvde å kommentere noen av innleggene. I begynnelsen gikk dette greit og jeg fikk faktisk noen svar. I dag gikk jeg igjen inn på siden og oppdaget at alle kommentarene mine var slettet.
Så var er moralen med dette?? Jo det er påfallende hvordan denne såkalte bloggeren sprer rundt seg med inntresanne påstander, men når han møter en vegg av motargumenter så sletter ham dem.
Ingenting av det jeg kom med var spesielt provoserende, men i de religiøse sin leir ser det ut til å vekke litt harme.
Nå er jo det litt morsomt med tanke på at Jan Åge Torp selv vil brenne bøker han ikke liker.
Siden vedkommende ikke vil svare på sin egen side er han nå hjertelig velkommen til å legge igjen en begrunnelse her. I tillegg vill jeg at han skal svare på noen spørsmål.

1: Hvordan kan du begrunne din påstand for at Samira Munir ble drept??

2: Hvordan vil du forsvare de udemokratiske utallesende til Torp og homohatet til Envald Flåten.

3: Hvilken bevis har du for at kristne journalister blir diskriminert i norsk media.

4: Hva syntes du om Åke Green som har kalt homsene for "en kreftsvulst på samfunnet?

Vel dette var noen høydepunkter og jeg er selvfølgelig ikke bitter for at fyren nekter å svare i sin blogg. Ei heller at han sletter mine kommentarer. Men vitner jo om saker som er vonde for kristen høyre å svare på. Server gjerne flere påstander både du og andre kristenkonservative så vi får noe å kose oss med. Jeg kan garantere dere en ting og det er at aktiviteten i denne bloggen kommer til å øke betraktelig og absurde påstander kommer til å bli svart her inne. Her kan jeg ikke sensureres eller ties.

10 kommentarer

Knut Stian Olsen

22.nov.2005 kl.04:45

Dette er vel en kjent måte kristenkonservative opererer på. Ting som ikke stemmer med deres verdensbilde lukker de øynene for og prøver å unngå å ha noe med å gjøre.Dessverre tror jeg ikke at de vil svare deg, men hvis de gjøre må jeg si at jeg blir svært positivt overrasket.

Trond

22.nov.2005 kl.13:29

Jeg tror ikke de6t jeg heller. De liker ko som kjent best å drive med propeganda som de slipper å svare på. Bare se på fox news. Men uansett her inne kommer ihvertfall et alternativ syn til tullet deres komme klart frem og nå i enda høyere tempo en tidligere.

Martin

27.nov.2005 kl.19:39

Jeg synes det er speist at han kan være så skråsikker i sin uttalelse om at Samira Munir ble drept- selv om det virker suspekt siden hun var med i Høyre. But still-det er bare ikke god nok grunn.At Enevald Flåten er en homohater blir vel ærlig talt for gale å si? Jeg kan f.eks si at du ikke vet bedre, for du liker te-og jeg hater det. Men det vil ikke si at jeg hater deg. Utrolig dårlig eksempel men du skjønner hva jeg mener. Når det gjelder at kristne blir hetset i media, er vel det både òg. Det kommer an på avisen eller kanalen kanskje, men det kommer også an på den som lager reportasjen og ikke minst, hvilken person det skrives/snakkes om.Jeg tror det går mer på person enn på tro. Kristne har fått dårlig rykte i det siste, bla. pga. mange kristnes syn på homofili.Men ærlig talt, dette visste vi jo allerede fra før av. Har Åke Green kalt homofil for en kreftsvulst i samfunnet eller har han kalt HOMOFILE for kreftsvulster? Det er tross alt forskjell på de to tingene. Jeg håper imidlertid at han angrer på sin utallelse. For meg blir det helt fjernt å si noe slikt

Trond

28.nov.2005 kl.19:18

Kristne evne til å bruke sitt bibelsyn for å gjnnomføre politikk å frive med sensxur har økt. Det er derfor jeg har denne siden.

Trond

28.nov.2005 kl.19:20

En av tingende Flåten har sagt om homofile er dette: Dyr vet bedre.

Martin

05.des.2005 kl.15:56

Ja, fordi han er imot homofili. Han ser på det som en synd. Men han ser ikke på HOMOFILE som en synd. Det ville vært det samme som at han ville utryddet dem.Det er homofilien han mener kan utryddes. mange er nok uenige i det. Og så er det en del som er enige. Og i et demokrati må man jo få mene det man vil så lenge man ikke skader andre eller oppfordrer til vold mot dem?

Trond

05.des.2005 kl.21:24

Joda det er rettighet de skal ha, men jeg har også rett til å fortelle hva jeg syntes om meningende deres.

Martin

06.des.2005 kl.22:08

Jo det er klart

jan åge torp fan club

11.des.2005 kl.02:16

Jeg tar det som en ære at du har skrevet nesten bare om meg i bloggen din.Dessuten er jeg en kvinne.

Trond

11.des.2005 kl.02:38

Må nok skuffe deg med at flesteparten av innleggene i denne bloggen ikke omhandler deg eller bloggen din. Så siden du er her inne tar du imot utfordringen??

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits