Psykiatere kan kurere Homofile

Jeg har vokst opp i et hjem der veldig mange jobber i psykiatrien. Min mor jobbet som sykepleier på psykiatisk, min far som overlege og i tllegg har jeg en onkel som er barnepsykolog. Jeg har alltid vært stolt av dem alle, men jeg viste ikke at de hadde overnaturlige evner som bare ventet på å komme ut.
Oslo-biskop Ole Chr. Kvarme har nå kommet med den geniale ideen at homofile bør gå til psykiater for å få kurert sin legning. Jeg viste jammen ikke at min far kunne gjøre slike udnerverk, men hvis så er tilfelle burde det være mulig å kurerere de mest utrolige ting.  Psykiatere som selv er homofile burde da kunne kurere seg selv.
Selvfølgelig er dette jo dettefullstendig svada, men det er en del ting de kan gjøre og gjør stadig vekk . Det er å hjelper homofile, men ikke helt på den måten Kvarme har tenkt seg. De hjelper dem fordi de blir utsatt for diskriminering, trakkasering og de vurderer å ta selvmord.
Kvarme og hans likesinnede bidrag består stort sett i å ytte dem utenfor det stupet enkelte av dem står på kanten av.
Hvis du vil frelse folk gjør det Kvarme, men psykiatrien er der for å hjelpe folk. Ikke bygge opp under dine vrangforestillinger.

http://www.dagsavisen.no/innenriks/article2015620.ece

7 kommentarer

Vegard

25.mar.2006 kl.15:54

Jeg synes Kvarme bør fortelle oss hvilke psykiatere dette er, så de kan miste lisensen. Makan.

Frøkna

25.mar.2006 kl.16:49

Dette kaller jeg trakkasering, intet mer eller mindre. At noen i slike "høye" stillinger får lov til å rakke ned på mennesker som deg og meg, nei da blir jeg så provosert at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Conad

26.mar.2006 kl.11:49

Mulig han burde snakke med noen for å bli kvitt sine vrangforestillinger?

Martin

07.apr.2006 kl.11:03

Er det en vrangforestilling å benekte fakta? Enkelte homofile har kommet ut av sin homofili-hva har du å si til det? er det provoserende bare fordi det ikke er allment akseptert å vårt "tolerante" samfunn?

Trond

07.apr.2006 kl.16:40

Det er vrangforestoillinger fordi det er galt. Det stemmer ikke på noen som helst måte. Det finnes nok av fakta som beviser dette.At folk kan være forvirett forhold til sin egen seksualitet er en ting, det kan hjelpes. men homofili er naturlig medfødt.

Tom-Christian

23.jun.2007 kl.15:44

Fakta om og holdninger til homoseksualitet

Vi vet i dag ikke særlig mye om hvorfor noen mennesker er eller blir homofile, men det eksisterer mange teorier som forsøker å forklare årsaken. Mange lesbiske og homofile anser diskusjoner og forskning rundt årsakene til homofili for å være uviktig, og de er mer opptatt av at samfunnet skal tilrettelegges slik at det er mulig å leve i pakt med egne følelser uansett seksuell orientering. (samliv og sexualitet)

Så det er ikke slik at det er 100% sikkert at alt er fakta. Og at det er bevist. Det er mer samfunne rundt som påvirker dette. Og akkurat som Vegard sier "Jeg synes Kvarme bør fortelle oss hvilke psykiatere dette er, så de kan miste lisensen. Makan." Det er jo akkurat dette psykologer ikke tørr å gå ut med hvis de hadde en annen holdning til homofili. For da ville de miste jobben som de har brukt mange skoleår for å få. En blir ikke akkurat poppulær med å gjøre dette som Psykolog.

Og jeg tror heller ikke Kvarma noen gang har rakket ned på noen. Han snakker kun om homofili generelt.

å bli provosert hjelper ingen verdens ting Frøkna.

Trond

23.jun.2007 kl.15:52

Det fantes psykiatere som prøvde å kurrere homofili med elktrosjokk også uten at jeg kan anbefalle dette.

Det snodige med utsagnene dine er at man sier at dete r ting som får mennesker til å bli homofile, men de som siere dette klarer aldi å si hva dete r for noe. Fordi enkelte psykiatre sier dette trenger ikke å bevise noe osm helst så overhodet. De er også farget av holdninger som ikke ahr noe med vitenskap å gjøre.

Kvarme ikek rakket end på noen?? Det samme som å si at naziztenbe ikke rakket ned p¨å noen, men bare snakket om jøder generelt.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits