Nei til EU i ny vri

Ingenting bringer så sterke følelser i det norske folk som EU debatten og det må være et stort tap for Senterparti at Eu ikke ble en sak som kom på dagsorden under dette valget. Nå har SP kommet med mange inntresanne betraktninger om EU gjennom årene, men de slå ikke disse gutta her
http://landsforraderi.123webhotell.no/
Her er det ikke bare nok å si nei til EU, men man må presentere noen skikkelige saftige konspirasjonsteorier i tillegg. Se litt på disse sitatene.

"Under den allierte okkupasjonen (8. mai - 13 desember 1945) gjorde jøder og jesuitter statskupp og satte den norske statsforfatningen ut av kraft."
- Fra FMEs hjemmeside, mai 2005
Jeg er spent på hva slag historikere de har lest som kan bekrefte noe slikt. Hvis man trodde at nazistene benekting av jødeutryddelsen tok kaka, må jeg virkelig gratulere at det er noen som har slått dem.
Men det stopper ikke her.. Dette sitatet fikk meg til å flire enda mer.
"Således ble også forbudet om at jesuittene hadde adgang til kongeriket opphevet i 1956. Det ville være av stor betydning for landets sikkerhet at denne loven igjen blir å innføre."
- Fra FMEs hjemmeside, mai 2005

Jada for jesuittene har ist vært en trussel i historien når?? Hva er det neste de frykter?? Invasjon av samer som kommer for å okkupere Oslo.  
Men også deler av det norske folk får sitt pass påskrevet. Europabevegelsen er jo egentlig Nazister og det ønsker disse gutta å gjøre noe med bare les her


Det burde derfor være duket for et nytt Landssvikoppgjør med Europabevegelsen på tiltalebenken. Europabevegelsens idealistiske motiver er ikke mindre alvorlige enn Quislings. Motivene har bare fått en annen innpakning. Se derfor våre redegjørelser om Europabevegelsens rettsstridige virksomhet i og utenfor vårt Storting.

Dette kunne ha blitt en inntresant rettssak. At en bevegelse skal settes på tiltalebenken fordi de ønsker å vise internasjonal solidaritet kunne blitt århundret tv show.
Nå tviler jeg på at disse gutta noen gang vil bli tatt seriøst i samfunnsdebatten, men når man ser hva slags skrullinger som har blitt valgt fra det republikanske partiet i USA til ledene stillinger som utenriksminister og FN ambassadør vet man jo aldri. Men det inntresant og se hvor mange av dem som har funnet nettet som et sted der de kan fremstille seg som mektige og
store, ha dekknavn og spre sine konspirasjonsteorier. Jeg kommer til å vise dere mer ting av denne sorten så dere kan le av fremover så gled dere.

Stikkord:

3 kommentarer

Lars-Toralf Storstrand

28.mar.2007 kl.10:57

Kann henda du burde lesa litt meir historie? T.d. Edmond Paris' si eminente bok "The Secret History of the Jesuits" eller nokre av bøkerne til Avro Manhattan.

Lars-Toralf Storstrand

28.mar.2007 kl.10:58

Dermed er det sjølvsagt ikkje sagt at jødar og jesuittar samarbeidar - slik FME hevdar, kva no FME er for noko - det høyrest ut som eit stunt frå jesuitten og antisemitten Alfred Olsen.

Trond

28.mar.2007 kl.11:47

Jeg studerer faktisk hsitorie, men på dte faget å lærer vi faktisk å vurdere kilder litt mer nøye. Enhver konmspirasjonteorie som utgir seg for å være historie og er godt skrevet er bnødvendigvis ikke sann.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits