Gjør Halloween til ny helligdag

Gjør Halloween til ny helligdag

Den siste uken har muslimene gjort det klart at de vil ha sin offisiellle helligdag, noe selvfølgelig mange kristne misliker sterkt. Helligdager er jo noe selvfølgelig de bare vil ha for seg selv, noe jeg syntes er grådig urettferdig.
Nå er det ikke muslimene jeg først og fremst tenker på når det gjelder en ny helligdag eller offisiel fridag, men oss andre livsnytere. Oss som liker mørket, hemningsløs sex, rusmilder og annet gøy. Oss som syntes fantesy, science fiction, DP osv osv er viktige inngiesner i et lykkelig liv. Det er mange av oss og vi har langt større oppsluttning en meninghetene til både Torp og Åleskjær.
Derfor syntes jeg det er på tide at de blir balanse i regnskapet. Hvorfor kan ikke de kristne her vise litt solidaritet og gi fra seg en av sine. Ikke kom her og fortell meg at alle helligdagene deres er så viktige at dere ikke kan ofre en.
Alle dere dere ute bli derfor med oss for å gjøre Gjør Halloween til ny helligdag.
Halleluja fra Pastor Trond

4 kommentarer

mefisto

27.okt.2006 kl.08:20

Bifalles!

Knut Stian Olsen

27.okt.2006 kl.16:30

ditto :)

- O

29.okt.2006 kl.18:24

Eh, joda, men jeg tar vel ikke helt feil hvis jeg påstår at også Halloween opprinnelig var en kristen høytid, bygget på Allehelgensdagen og -natten?

Trond

29.okt.2006 kl.18:53

Feiringen er eldere enn det. Men at den har hatt sin kristne variant skulle iokkke forundre meg.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits