Hva nå Bush ??


Sist gang jeg skrev noe om karen så det ut til at hans popularitet faktisk kunne øke, men ting skjer faktisk meget kjapt i politikken og nå ser det ut til at det skal være på rett nivå igjen. Nemlig på bånn.

Rekordlav oppslutning om Bush
USAs president George W. Bush får rekordlav oppslutning på en ny meningsmåling. Bare 34 prosent av amerikanerne mener han gjør en god jobb.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article261406.ece


Bush vil dempe frykten for borgerkrig
George W. Bush og hans meddspillere forsøker å dempe frykten for borgerkrig i Irak etter en uke med en rekke sammenstøt mellom landets sjia- og sunnimuslimer.
Klarer de dette så rekker de kanskje neste års ocar nominasjoner.
http://web3.aftenbladet.no/utenriks/article260750.ece


Hillary er for skjør
Dette kommer fra USA mest troverdige menn for tiden nemlig George W. Bush og Karl Rove. Men gjett hvem som skal troverdig ifølge dem selv?? Jo nemlig Florida-guvernør Jeb Bush.
Men de dype analysene stopper ikke der, bare hør: Vi (republikanerne) bør være partiet med makta fordi vi har ideer. I motsetning til et parti som er mot alt mulig, er vi for ting, sier Bush i «Strategery» ifølge Drudge Report.
Å hvilke ideer er det, løgn, overvåkning, korrupsjon og ødeleggelse av enhver form for internasjonalt samarbeid. Jo da Bush nye ideer har du, men dette r ikke alltid nye ideer bør taes fra kladdeboken og gjøres til allmenn politikk.


Vel dette var topp tre denne gangen, men kommer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits