«Jeg er lesbisk muslim og jeg eksisterer»

Vi har i denne bloggen fått kritikk fori vi ikke tar opp hvor farlig Ilsam er. Denne kritikken kommer veldig ofte fra personer som føler seg truffet av vår kritikk når det gjelder kristen konservatisme eller vår negativitet mot Bush.
Derfor kan jeg glede dem med at dette faktisk akter ihvertfall undertegnede å gjøre noe med. Brudd på menneskereigheter i Islam er intet bdre en brudd på de samme rettighetene i kristendommen.
Derfor anbefaller jeg denne saken som heter «Jeg er lesbisk muslim og jeg eksisterer». Den burde glede kristen religiøst konervative siden de nå har funnet en felles kamsak mot de konservative Muslimene.

av Pastor Trond

7 kommentarer

Martin

01.des.2006 kl.17:46

Ingen skal tvinges til å være noen annen enn den de vil være. Dette håper jeg at islamistene forstår med tiden. Det har nemlig vi "kristenkonservative" stort sett gjort for lenge siden, og mange kristne har heldigvis alltid tenkt sånn. Men så har man de sneversynte som skal prakke allting på alle andre ved hjelp av tvang.

Trond

01.des.2006 kl.22:02

Ja usa er jo et strålende eksempel for det. Å slik enkelte kretser her i samfunnet omtaler homofile, liberale osv osv viser det seg at netopp der har de kristne en lang vei også.

Martin

02.des.2006 kl.00:22

Det er ingen norske kristne som jeg vet om som vil nekte homofile å leve ut sitt eget samliv. De må møtes med holdninger, ikke tvang.

Trond

02.des.2006 kl.00:46

Så kampen mot partnerksaploven. kampen mot oppheving av blasfemiparagrafen, ekteskaplikhet osv osv er et inngripen i den privatre sfære. Oi nei jeg glemte dete r for å beskytte de stakkars barna.Selvfølgelig bidrar man ikke til hat når man kaller mennesker for kreftsvults, dyr osv osv.

Martin

02.des.2006 kl.03:51

For det første..la oss klare å skille personer her, Trond: KrF har aldri kalt homofile for kreftsvulst. For det andre; ingen kristne jeg vet om har kalt homofile for kreftsvulster, men selve homofilien.For det tredje; ingenting av de tingene du nevner (kampen mot oppheving av blasfemiparagrafen, ekteskaplikhet osv osv) har noe å gjøre med det å nekte homofile sin rett til å leve det samlivet de ønsker med den de er glad i og elsker. Men flere kristne sier hva de mener. Å mene og å tvinge er to forskjellige ting. Du som liberalist burde forstå dette veldig godt. Vennligst spar meg for usakligheter som ikke har noe med emnet å gjøre.

Martin

02.des.2006 kl.04:44

har ikke noe å gjøre med..mente jeg selvsagt

Trond

02.des.2006 kl.09:22

Du kan ikke skille legningen fra personen Martin. Jeg har ikke noe imot deg men at du lever ut din kjærlighet er en obnormalitet og en kreftsvult for samfunnet. Kampen mot oppheving av blasfemiparagrafen har faktisk krf tatt. Venstre foreslo [ oppheve den under forigge regjeing og da satte krf seg p[ bkbena og n'rmest truet [ oppheve regjeringen. Det er et skille mellom hva man ikke liker å hva man ønsker å frby, dete r dte lioberale har skjønt i mottsettning til krf og en del andre.

Skriv en ny kommentar

Trond Wathne Tveiten

Trond Wathne Tveiten

36, Skien

Opprinnlig fra Skien, men er nå bosatt i Bergen. Har vært aktiv i venstre og unge venstre i mange år. Har hatt flere verv både på lokal og nasjonalt nivå. Er ute etter å forandre verden til det bedre hvis det lar seg gjøre.

Kategorier

Arkiv

hits